Att tagga för sportlov!

 

 

Nästa vecka är det vår tur att ha sportlov – och tack för alla fina tips om vad man kan göra!

Vi ska till Skånes Djurpark som sagt, och sen har vi planerat att baka (nog en av de lättaste sakerna att sysselsätta ett barn med om ni frågar mig), ladda ner ett nytt playstationspel, åka pulka (om vädret tillåter) samt kanske få till en tur till ett stall för att klappa hästar, rida lite och bara njuta. Jag hade som sagt allra helst hyrt en fjällstuga och spenderat en vecka i skidspåret men den gubben går inte, så då gör man vad man kan med det som finns. Och barnen är sjukt uppfinningsrika; när bion stängde så byggde dom en bio hemma på Leos rum, de har byggt en koja av Noahs säng och hängt upp belysning i den så ibland hittar man dom liggande på mage bredvid varandra där i full färd med att se på film, Noah har byggt praktiskt taget hela Daidalos robotarsenal utav kartonger och hutlösa mängder tejp, soffbordet har varit pingpongbord i omgångar – och så vidare. Så de är vansinnigt mycket bättre på att skapa nya vägar runt allt det här än vad jag känner att jag nånsin skulle kunna vara. Underbart.

Så ja; detta sportlovet får nog barnen vara med och med sin fantasi skapa allt som kan tänkas behövas för ett riktigt bra lov när allting annat är stängt och man mest har hemmet att utgå ifrån.

De vet, uppenbarligen, hur man gör.

 

1 kommentar till “Att tagga för sportlov!

  1. Låter så fantastisk med dina planer <3

    Många barn är mycket fantasifulla och kreativa och har sitt eget sätt.
    Supercoolt dina pojkar är så fantasifull att jag älskar idé med bio
    Jag är säker på att dessa kommer att bli den bästa sportlov någonsin 😉

    Ha mycket kul Noah, Leo och Emma – pga Spöket och Haggis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg