Att ha vabruari i full gång.

 

Japp.

Vabruari.

Här är det en riktig sak for sure; först var ju Noah förkyld vilket gav mig världens jäkla influensa i början av februari, när min var över fick han lätt feber och sen förra helgen kräktes Leo som en kalv och i fredags blev Noah pangsjuk igen med hög feber, ont i huvudet och svullna halsmandlar. Varje vecka mer eller mindre har alltså någon av oss varit sjuka (utom mannen såklart, han blir bannemig ALDRIG sjuk). Så, om jag kan lite på tidigare erfarenhet, kommer jag vara toksjuk ungefär i mitten av veckan haha. Jag får allt de drar med sig hem, utan undantag (slapp kräkepisoden dock, alltid nåt) och sportlovet kan spenderas med feber och ömma leder. Men det slår aldrig fel; februari är verkligen ett helveteshål när det kommer till sjuka barn och framförallt Noah brukar passa på att ha upprepade förkylningar/feber just den månaden.

Tycker SÅ SYND om lilla Noah där han går runt och har glansiga ögon och klagar på att han har ont i huvudet; han brukar kunna ha ganska hög feber utan att bli påverkad, inte som mig som är utslagen vid 38,2 direkt, så att han är påverkad betyder att han v e r k l i g e n mår dåligt och jag kan bara hoppas att det inte går över i öronen så vi får en period där penicillin ska blandas med citronsorbet och ätas med klökande tre gånger om dagen – det var ingen fest sist om man säger så.

Så ja; så har vi det just nu. Hur är det hemma hos er? Vabruari? Ingenting?

Jag hoppas att han snart är sitt vanliga själv igen, och att jag slipper ännu en omgång av förskolepesten.

4 kommentarer till “Att ha vabruari i full gång.

  1. Nej vi har klarat oss från sjukdomar länge nu, hoppas det håller i sig! Krya på er och hoppas du klarar dig denna gång.

  2. Har precis haft sportlov. Inga sjuka barn här sedan i november *peppar peppar*
    Har tidigare varit med om att få avboka flygresa i sista stund pga vinterkräksjukan. Fy fasen, var helt knäckt. Så nej, vabbruari är inget att leka med även om just min familj har klarat sig bra i år.

  3. Men fy, stackars er! Minns när jag själv var liten och hade öroninflammation/halsfluss, min mamma krossade pencillinet i hallonsylt och tvingade i mig med coca cola. Kräks fortfarande av doften av hallonsylt och coca cola har jag inte druckit de senaste 30 åren. Min lille kille verkar vara gjord av stål och har mer eller mindre aldrig varit sjuk i sitt 6-årige liv. Så nä, ingen vabruari i år heller (det får jag väl ångra att jag säger nu, förstås). Krya på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg