Att ha en favoritvy!

 

 

Det här är nog favoritvyn i huset?

Sett från sovrummet har vi alltså den stora hallen först och sen vardagsrummet där borta. Tycker så mycket om när man kan se rum i fil på det viset; blir liksom som en skön plats att vila ögonen på (om det är städat, annars är det tvärtemot).

Idag ska vi till Skånes Djurpark, alla är friska (mannen fick vaccinet i förrgår pga jobbar inom sjukvården och blev pangdålig i 1,5 dag men nu är han på fötterna igen, Leo är frisk såklart och Noah var sitt vanliga jag igen efter ett dygn av hög feber) och jag har semester. Aningen orolig över det där med vaccinet dock; om HAN blir så dålig av den, han som aldrig blir sjuk, lär ju jag knockas ut fullständigt när det nu än blir som det är min tur.

 

 

 

 

Favoritvy nummer två är nog den här; sett snett in i vardagsrummet när man står där vid dubbeldörrarna – det gigantiska gamla skåpet jag målade i svart, samt en gammal bambustol från Tine K som har hängt med i åratal och fortfarande är lika fin.

Men idag är det alltså s e m e s t e r, sportlov och djurpark som står på schemat och jag håller även andan lite inför de nya nationella råden som ska komma ut idag – vi får se var det slutar med det där, jag är bara så orolig för alla småföretagare som har salonger, butiker och restauranger och redan nu kämpar för att överleva.

Men jaja. Sportlovsonsdag! Den gör vi något bra av tycker jag.

 

 

8 kommentarer till “Att ha en favoritvy!

 1. Fick han Astra Zenecas vaccin? Har hört av en bekant som jobbar inom äldreomsorgen att alla som fått Astra Zenecas vaccin blivit rätt dåliga av det, medan Pfizer verkar vara vinstlotten i vaccinlotteriet… Men det är väl bara att tacka och ta emot det som erbjuds när det är dags (håller tummarna för snart)!

   1. Åh okej, min syster jobbs som shjuksköterska fick också AZ-vaccin och blev knockout. Detta har lite fler biverkningar. Pfizer / BioTech är naturligtvis vaccin i toppklass.

 2. Håller med dej! En vacker mysig utsikt, plats och bilder ❤️

  Vilket vaccin fick din man? Vi har haft en bra upplevelse med Moderna.
  Även om det också är ett RNA-baserat vaccin, överväga inte svårt immunsvaret.

  Jag arbetar också inom hälsosektorn. Men tyvärr har vår regering uppdaterat prioritetsgruppenlista.

  Nu kommer lärare med äldre generationen. Så vill man förhindra skolstängning.

  Jag tillhör nu till riskgrupp III!

  Önskar dig en bra fantastiskt dag, njut! ❤️🙌🌼

 3. Önskar jag kunde få hit dig till att få ordning på vårat hus!
  Ett rum har vi orkat renovera och jag är missnöjd.
  Bara resten kvar nu att förstöra haha!

 4. Jag fick fick Pfizer och kände ingenting mer än lite huvudvärk efter första dosen, men vem vet, det kanske jag skulle haft ändå… Hoppas du slipper bli dålig!

 5. Har fått båda doserna av Pfizer, vi var många på arbetet som blev dåliga av andra dosen. Kraftig huvudvärk, frozza och ömma leder. Alla reagerar nog väldigt olika ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg