Att ha gjort Skånes Djurpark i vårväder!

INBJUDEN/PR-BESÖK

 

I onsdags var det som sagt dags för Skånes Djurpark!

Jag är på deras Press-lista och blir ofta inbjuden och tackar alltid ja med glädje eftersom det är en så himla fin aktivitet att göra med barnen, alldeles lagom på något vis. Och dessutom att kunna vara utomhus och inte instängd nånstans känns tryggt ur pandemisynpunkt (nu hade de dessutom schemalagt alla besökare så att man kom i olika tidsintervall så det aldrig blev trängsel vid kassorna eller i parken – smart). OCH! Det var årets första, riktiga vårdag! 12 grader varmt, disig sol och jord alldeles lerig efter att snön smält bort.

Det kommer nu! Vårvädret.

Fy satan vad skönt.

 

 

 

Mitt absoluta favoritdjur: getterna!

Ärligt; det hade för mig varit värt att köra den där timmen, gå in och få vara ensam med getterna en halvtimme eller så, sen åka hem. Så pass nöjd är jag över getter. Men pojkarna ville såklart se mer, så vi tog nästan hela stora rundan runt parken och kikade på allt vi kunde se. Riktigt bra djurdag för övrigt! Till och med rävarna låg ute och solade. De enda vi inte såg hur mycket vi än försökte var ugglorna och sälarna. De gömde sig.

 

 

 

De hade en kul grej jag missat innan; som Drömmen inglasad. Sådär ser det alltså ut när vi inte är där på vintern. Minus råttorna då, är förhoppningsvis (och vad jag vet) bara möss som härjar i sommarhuset.

 

 

 

Så käkade vi korv och kanelbullar, drack varm choklad, vinkade åt lokatterna, såg vildsvinskultingar, inspekterade insektshotell, klättrade i lekparkerna, gick trädtoppsbanan och allt det där som gör Skånes Djurpark. Det var snudd på magiskt att gå där och andas skog och känna vårsolen och nästan bli pirrig över hur milt det var i luften!

Mmmmm.

En perfekt sportlovsdag, extra allt.

1 kommentar till “Att ha gjort Skånes Djurpark i vårväder!

  1. vilken fantastiskt bilder & mums mat ❤️ Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt och ha superkanon dag 😍👍🐏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg