Att sova sött.

 

 

Det här är Prostens plats, den han själv har valt.

Ett stycke stol från Systrarna Grene som han gjort till sin från dag ett; där ligger han ihoprullad och sover som en stock mest hela tiden. På nätterna sover han med Leo under täcket och är lilla skeden, men på dagarna hittas han här; i stolen som står mellan fönsterna i sovrummet, och snarkar lågt när han sover riktigt gott.

De har liksom alla hittat ”sina” platser. Haggis ligger vid fotändan av sängen på vintrarna men i sin bädd på golvet när det är varmare, Prosten sover alltså där i stolen eller hos Leo, och Spöket kryper som bekant in i påslakanen på sängen och sover där inne som om hela påslakanet och täcket är hennes privata sovsäck (det finns ju speciella bäddar för Italienare som är utformade just som en sovsäck eftersom de så gärna kryper IN i det som de ska sova i, men en sån hade hon ratat såvida den inte låg i sängen). I Drömmen har Haggis valt soffan, Prosten fåtöljen och Spöket ligger helst på armstödet på soffan – iallafall om det är varmt nog för att inte behöva ligga ovanpå Prosten för att stjäla värme.

Själv sitter jag ju gärna i sängen och tittar på serier (väljer det framför soffan här hemma) och så har jag arbetsplatsen vid köksbordet de dagar jag jobbar hemma – inte så ergonomisk men funkar. Noah sitter helst i fåtöljen i vardagsrummet och Leo är på sitt rum; vilt gormande med sina kompisar via Skype under tiden de spelar nåt Roblox-spel som gäller för stunden och snicksnackar om saker som hänt sen sist.

Vi har alla våra platser här hemma alltså. Även hundarna.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att sova sött.

   1. Grine 😉 Mina mannen älskar att vara på verkstaden.
    Jag älskar min ottoman 😆

    Pga till ditt blogginlägg. Jag förväntade mig inte att hon skulle älska en stol, det verkar bekvämt! Men söt som den ligger där – älskad Spöket 😍

  1. Men herregud ge er nu 😂 nej! Och nej han sover inte i garaget, det var ironi. Och OM vi nu hade separerat – har jag då inte rätt att få dela det på mina villkor? Det är sånt man inte ska fråga tycker jag; vill nån att man ska veta det så får man veta det utan att fråga. Precis som att fråga om nån är gravid, tex.

   1. Haha f’låt jag är bara sådan …rättfram. Undrar jag något så frågar jag? Inte mer med det. Jag märker att många har svårt att svara. Många blir liksom ställda. Det är inget illa ment när jag frågar. Jag frågar för att jag är nyfiken typ. Vill mottagaren av frågan inte svara så har det hänt att jag nyfiket frågat Varför. Jag gillar människor och är nyfiken på andras öden. Varken mer eller mindre.

 1. Hahha mina katter har sina platser också 😀 Gustav, hittekatten har sin plats i soffan, samma ställe alltid. Han kan ligga på golvet i solen också, å sola magen.
  Frans han har sin plats i min fluffiga rottingstol. Han sover alltid där, eller på badrumsmattan. Sally, hon ligger alltid på sin stol och sover, eller i sängen, hon är periodare kan man säga 😀
  Fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *