Att snart vara för varm.

 

Vååååren!

Den ÄR här. Jag vet det. För vinterjackan är för varm nu (sommarjackan för kall såklart, ni vet hur det är) och man känner det på doften i luften när man öppnar dörren och JAG HÖR FÅGLAR! Ja, jag tjatar om vår, jag vet. Men hey – jag är svensk. Det är det vi gör.

Och vet ni? Snart är det påsk och då vet ni ju vad som händer. Drömmen öppnas upp! Jag kan knappt vänta på att få köra dit, dammsuga upp flugor, se vad mössen ställt till med, tömma krukor, vandra i trädgården, njuta av tystnaden. Och fiska. Finns ingenstans tiden är så mjuk som just där; i sommar ska jag ta en lång, sammanhängande semester och inte göra ett dugg mer än att leva. Jag har så himla mycket extra semesterdagar nu kvarsläpande sen förra året så det gäller att maxa – särskilt eftersom detta är sista säsongen som jag kan ta Noah med mig när som helst, utan att behöva tänka på skolplikt. Så han förtjänar den tiden, en extra lång sommar i Småland. Särskilt eftersom han älskar det där stället lika intensivt som jag gör och inte bryr sig nämnvärt om bristen på stabilt wifi.

Ett litet tag till bara.

Sen jäklar är det Drömmensäsong!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att snart vara för varm.

  1. Ha en extra fin påsk, det behöver vi alla. Lugn och ro. Krukor och jord. Maskar och bin som surrar. Jag ser fram emot det med.

  2. Herregud, jag förstår dig så bra. Att ha längtan efter att resa till sitt sommarhus. Som du, räknar jag dagarna för att äntligen vara fri igen utan arbete. Ja våren är här absolut.

    En underbar bild full av värme <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *