I annonssamarbete med KAPPAHL

Att vara KAY/DAY!

 

Och så blev tillvaron för alla oss hemmalevande med ens mycket skönare och mjukare.

KappAhl har nämligen kommit ut med en helt ny kollektion kallad Kay/Day – en kollektion full av mjuk, hållbar lounge wear i prick de färger jag gillar; dova, sobra och sånt man inte tröttnar på. Alla de bekväma hemmakläder jag har och som jag har år efter år är just såna; ofta mjukt grå och i en modell som inte sitter åt och i ett material som är mjukt mot kroppen. Och just lounge wear har väl aldrig varit så aktuellt som just nu? När vi spenderar större delen av vårat liv hemma. För mig är det viktigt då att vara snäll mot mig själv, bära sköna saker, vara bekväm.

 

 

 

Jag fastnade för detta stickade set (tröja HÄR, byxor HÄR) eftersom det är just sådär svepande och generöst och mjukt och perfekt grått som jag vill ha det. Det bästa är att byxorna är lite kortare om man är lång vilket innebär PERFEKT längd för mig på mina 163 – ingenting jag behöver lägga upp för att kunna använda (ni korta där ute vet vad jag menar).

 

 

Och här ser ni några favoriter till ur kollektionen!

Shorts här, gråa mjukisbyxor här och stickat kort linne här.

Så om du letar efter något ultrabekvämt, hållbart och fint att leva i där hemma – kolla in Kay/Day! Hela kollektionen hittar du HÄR. Själv ska jag fladdra runt i mina nya favoriter både nu, i sommar och i höst (tänk vad skönt när man bara kan dra på sig tofflorna och gå ut i trädgården såhär utan att frysa) och inte vara obekväm ett dugg.

Länge leve hemmakläderna!

I reklamsamarbete med KappAhl

 

2 kommentarer till “Att vara KAY/DAY!

  1. Såg skönt ut men då seten till mestadels består av Polyester går de bort. Plastmaterial på denna typ av plagg är inte för mig. Synd för de var snygga annars!

  2. Herregud så snyggt 🤩 Älskar avslappnade klänning. Tack för nya inspiration och tipset 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg