Att ha regn och lördag.

 

Nä alltså – tyvärr ingen vårsol idag.

Är det inte typiskt?

När man jobbar är det strålande sol och vårväder och sådär fågelkvittershärligt, men när det är dags för helg ligger dimman tung och regnet hänger i luften och bilen signalerar med sin frostvarningstriangel och man fattar ingenting. Örk. Känns som om vintern varit helveteslång den här gången.

Idag ska vi bara ha lördag; just nu äts det frukost och Noah har Nutella i halva fejset och Leo ploppar sina popits bredvid och farfar har skickat sms och frågat om de vill gå på golfskola vilket bara en av dom var himla pepp på (Noah såklart, han kommer nog bli en golfare den där) och jag är lite vimmelkantig efter en hel veckas jobb med Noah hemma på grund av stängd förskola. Det är ju en viss utmaning att att jobba samtidigt som man försöker att inte vara dödstråkig för en femåring, men han är som sagt tack och lov så himla självgående att jag får jobba ostört väldigt långa perioder och mer eller mindre bara avbryta för att bre mackor, laga lunch eller hitta nåt specifikt klipp på YouTube. Tacka gud för det.

Men ja; nu behövs det LÖRDAG med lugn och ro, Netflix, ett bad och kanske en promenad längs havet så man blir nästan hög av havsvind och tångdoft.

Att varva ner startar NU!

1 kommentar till “Att ha regn och lördag.

  1. Håller med dig, detsamma här. Jag är också redo för våren🌷🐝Vi måste göra bästa av det. Åh ja, innan jag glömmer, vilken underbar bild. Önskar en mysig söndag 🙌❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg