Att ha jobbat sista dagen innan leeedigt!

 

Sååååå!

DÄR var sista dagen innan långledigt avslutad och jag är helt, helt ledig!

Jobbat med två barn hemma mer eller mindre hela veckan så jag är ganska slut men vädret de senaste två dagarna har varit fantastiskt, min älskade personal har kicked ass på jobbet, mycket bra saker har gått i lås och allt känns sådär allmänt i fas att jag blir alldeles påsklycklig och kan lugnt ta helg. Inget som hänger över, inget som är akut. Bara ledighet.

Jag ska storstäda imorgon tänkte jag; sådär på riktigt ni vet – sånt man aldrig pallar annars. Tömma och sortera och köra till tippen och gräva i gamla kartonger och rensa och göra hemmet riktigt redo för vår, tvätta alla överdrag (kuddar och soffan), packa undan vinterkläder, putsa fönster. Kommer vara mer eller mindre död sen men det är det värt, när det väl är gjort är det ju bästa känslan någonsin. Och så har marinan öppnat! Så nån Vräkmacka hoppas jag på i helgen.

Men nu ska jag smyga ut i stidopn och vara påskhare hade jag tänkt – ville bara titta in och säga hej.

Ha en riktigt, riktigt fin start på påsken vänner!

1 kommentar till “Att ha jobbat sista dagen innan leeedigt!

  1. Gud vilken energi du har, bli trött bara att läsa fast har du ork kvar så välkommen hit hihihi
    Beundrar dig kvinna och ha sedan en riktigt go Glad Påsk!
    /Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg