Att ha panglunch!

 

Gud jag MÅSTE tipsa er om världens härligaste ställe i Ystad; Dip n dip!

Helt sjuk meny bestående av en massa olika typer av pannkakor (crepe, vanliga, mini, amerikanska etc), belgiska våfflor, milkshakes, smooties och allt annat riktigt göttigt ni kan tänka er. Ingen ”mat” i den bemärkelsen, alltså inga crepes med räkor eller ost, utan allt är dränkt i choklad och man kan beställa vilken typ av choklad man vill ha; nutella, Bueno och så vidare. Och allt serveras så otroligt fint upplagt, såklart, på ett väldigt instagramvänligt vis.

Sinnessjukt egentligen att det finns ett ställe i Ystad som enbart serverar våfflor, pannkakor, glass och tårta – allt dränkt i choklad – men det är ju ljuvligt?! Och barnen är TOKIGA i det. Såklart. Så det får bli dagens tips för er som ska till Ystad på besök snart och vill ha en sockerchock som heter duga.

Jag är HELT slut just nu; har målat i helgen (ni ska få se sen) så kroppen är aningen utmattad men det var det värt. Och så har vi ju haft strålande sol igen och riktigt varmt? Man känner att man vaknar upp, att livet kommer tillbaka lite.

Men nu; söndag med solväder, trädgårdsfix och förberedelse inför arbetsveckan.

Ta hand om er, så hörs vi alldeles snart igen 🙂

 

2 kommentarer till “Att ha panglunch!

  1. Guuud vad gott, det blir ett besök nästa gång!!!
    Ha en skön dag och vecka.
    Kram Stina

  2. Herregud vilken himmelsk stället. Doften av varma våfflorna med chokladsås och frukt, jag luktar och liker. Glad att du har denna episka plats i din stad ❤️‍🔥🍫🍑🫐🍎

    Tack för episkt tipset ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg