Att vakna upp till lördag!

 

Godmorgon!

Hela huset sover i vanlig ordning, bara jag som är mamma-vaken (har ju vaknat svintidigt varje morgon sen jag fick barn, oavsett om det behövs eller inte) och tassar runt här och funderar på vad det blir för väder idag egentligen. Vi har planerat en liten utflykt och då får det hemskt gärna inte spöregna eller vara försommar heller för den delen. Nåt mitt emellan hade jag gärna beställt, tack.

(För er som undrar köpte jag ett skynke att hänga upp över Noahs säng så den blir som en liten koja – han hängde alltid upp filtar etc själv för att skapa samma effekt och det här blev lite mer hållbart).

Det var typ världens märkligaste känsla att jobba igår efter att ha varit ledig på torsdagen, men nu är arbetsveckan alltså slut på riktigt och vi ska på utflykt och även mäta fönster – ska byta ett fönster ut mot trädgården – och kolla på plantor och hoppa studsmatta och ha allmän lördag här hemma. Sen ska jag sätta mig och skriva ett inlägg kring motivation och ett kring rekrytering tänkte jag eftersom ni frågat efter det, och så ska jag äta stora mängder glass som man kan köpa med sig från Glassmakeriet i Ystad. Har ni varit där ännu? Underbar, italiensk, hemmalagad glass som man antingen kan köpa som vanligt på plats i strut eller bägare – eller ta med sig hem i en liten låda och lägga i frysen. Finns hur mycket smaker som helst men deras yoghurt skogsbär är min favorit (finns även fläder, salt nougat, brynt smör (?!), vit choklad + jordgubb och en himla massa andra; allt från lite udda smaker till klassiker). Så det är också ett stort tips om ni när i krokarna och vill ha glass!

Nu hör jag att Noah vaknat och är pepp på utflykt så nu får jag håva in honom innan han väckt alla andra.

Ha en fin dag vänner så ses vi imorgon igen!

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vakna upp till lördag!

  1. Synd du har inte haft en långhelg. Glass ja, supergott som alltid. Hoppas att du fortfarande har haft en bra helg. Så fint bild 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *