Att ta glasspaus!

 

S O M M A R!

Det har det varit hela juni i Ystad och jag har njutit nåt så ofantligt av att få vistas ute. Så snart arbetsdagen varit slut har datorn stängts och sen vips ut i kvällssolen för att få känna sig levande och få värme och tina upp allt det där som frusit under den här vansinnigt evighetslånga vintern.

Igår var det långklänning på (från Zara, alldeles ny så finns ännu) och sneakers och jag-pallar-inte-anstränga-mig-knut på skallen och så in till Ystad för att leta upp glass.

 

 

På Bäckahästen kunde man få alla möjliga typer av glass! Tack och lov. Jag testade saltlakrits/hallon (var okej, men inget slår Sias saltlakritsglass och så är det bara). Hur stora har våra pojkar blivit förresten? Stora nog att stuka båda händerna i en skatepark (Leo) och stora nog att starta skolan efter sommaren (Noah)! Kan inte alls fatta hur tid kan gå så fort.

Kan heller inte fatta hur det blivit sommar? Kändes som det hände veckan vi var inlåsta. Var det ens vår? Jag minns inte längre.

 

 

Och att kunna gå såhär; i kvällssol utan vinterjacka, det är bannemig livet.

Nu börjar energin komma igen, orken, de senare kvällarna och det saltiga håret och känslan av att det aldrig får ta sluuuut.

Jag är så TOKIGT lycklig över juni! Aldrig har en månad varit så välkommen.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ta glasspaus!

  1. Du är så snyggt klädd, stor stilinspiration för mig! Ha en fin sommar ☀️🌼🌺

  2. Underbara bilder, man kan tro att killarna äter glass för första gången i sitt liv 🙂 Ha en härlig sommar med familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *