Att ha Noah-rum.

 

 

Noahs rum måste väl ändå vara det mysigaste?

Heltäckningsmattan har ju lätt 5 år på nacken nu men har hållit sig SÅ FIN – vet att många förfasade sig över att lägga matta i ett barnrum när han var så liten; men ingen kräksjuka eller glassfest har pågått en enda gång, så det visade sig gå jättefint. Och framförallt är det mjukt och skönt att sitta på, håller bara fötter varma på vintern och gör rummet sådär ombonat. Så om du funderar på att lägga heltäckningsmatta i ett barnrum där hemma; bara kör. Det värsta som kan hända är ju att man får lyfta ut den efter några år.

 

 

Att måla in vanliga hyllplan i samma eller harmoniserande färg som väggen är också ett hett tips – det blir enhetligt och känns mer platsbyggt på något vis. Hade plankorna varit omålade hade stått ut mycket mer, nu får istället det som är PÅ plankorna ta plats och synas. Öppen förvaring är ju en bitch på så sätt att om man stoppar dit allt plastigt och kulört som finns så känns det tokstökigt (och det är ju lite att damma) men om man istället skaffar korgar och lådor att stoppa de mest skrikiga leksakerna i så kan ju de vackra få synas i hyllan och fortfarande användas (utan skåp, lådor under sängen, korgar och trälådor skulle jag nog inte klara mig – där kan man stuva undan allt så ser det genast städat ut hehe). Sängen är som ni vet byggd av Världens Bästa Hantverkare och hade från början träribbor även på kanterna men de behöver han inte längre så de har jag lyft bort.

Men ja; heltäckningsmatta i barnrum visade sig vara en fullträff och det ska det få bli i nästa Noah-rum också, vart det nu blir. Så otroligt mycigt att kliva in och sätta fötterna på.

 

3 kommentarer till “Att ha Noah-rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg