I annonssamarbete med KAPPAHL

Att fortsätta älska kay/day!

 

 

Alltså jag har ju gjort några inlägg med kay/day nu och varje gång jag sätter på mig deras plagg är det som att dra en djup, lättad suck på något vis? Allting, precis allting, är mjukt och omhändertagande och utformat för att vara bekvämt – utan att man för den sakens skull ser nyvaken eller ruffig ut. Det är ljuvligt, helt enkelt. Man är klädd men samtidigt känns det som om man har på sig sina mest älskade, mjuka, ingångna mjukiskläder.

Kan det bli bättre än så?

 

 

Den här gången valde jag ett par ”kraftigare” mjukisbyxor i klassisk modell med muddar längst ner och hög midja (ä l s k a r) samt en nästan jerseymjuk tröja med drapering fram, en sån man kan justera hur man vill att den ska sitta genom att dra i snörena. Tröjan kan jag precis lika bra ha under en kavaj till jeans på jobbet och mjukisbyxorna har jag ärligt talat inte tagit av sen de kom – de är sådär mjukt luddiga inuti ni vet och kommer vara perfekta även över höst/vinter eftersom de är lite varmare i modellen än de tunnare versionerna.

 

 

Valde även ett par träningstights/leggings med hög midja och till det en t-shirt med vida ärmar och dragsko i midjan. Det blir aldrig en fel kombination.

Och det är precis det här jag tycker om; förutom att kläderna är som att ha på sig pyjamas i bekvämlighet går de att gå utanför dörren med OCH de är gjorda i färger och modeller som liksom aldrig blir omodernt? Kan användas, och älskas, i flera år.

Tröjan med drapering hittar man HÄR och mjukisbyxorna HÄR, träningstights HÄR samt t-shirt med dragsko i midjan HÄR. Hela utbudet av ljuvligheter HÄR. För er som undrar skulle jag säga att de är liiiite större i storlekarna än vanligt, så pendlar ni mellan två storlekar så skulle jag gå för den mindre.

Och TACK kay/day för att ni finns!

Ni har gjort mitt bekväma, mjukhetstörstande jag en jättetjänst <3

I reklamsamarbete med KAPPAHL

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att fortsätta älska kay/day!

  1. Så du publicerade nyligen huvudbilden, frågade jag mig. Vilka sköna byxor du har på stranden. Jag ville inte fråga om label, jag vet inte varför!

    Ju mer jag blir glad , när jag ser igen. Letar alltid efter bekväma byxor som du kan kombinera med blusar eller tunikor. Jag älskar den klassiska formen på jerseybyxorna och naturligtvis byxorna i grått också, så superflott 🙂

    Tack för inspirationen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.