I annonssamarbete med CELLBES

Att ha en klassiker.

 

 

Detta är nog en av de mest klassiska outfits jag kan tänka mig?

Marinblå chinos, vit krispig skjorta och så sneakers. Kan liksom aldrig gå fel? Funkar på kontoret, funkar i parken, funkar att gå och handla i, och har nog varit ”modernt” så långt tillbaka jag kan minnas. Det är ju så med klassiker – de är aldrig omoderna, oavsett årtal, och en vit skjorta eller ett par snygga chinos tillhör de saker som nog aldrig kommer bli helfel.

Och denna outfit är ganska ”klassisk Emma” också; upprullade byxben och knuten skjorta och ärmarna uppdragna – så blir den min (jag brukar ju alltid göra något med plagg jag sätter på mig). Både skjorta och chinos är från Cellbes; och vid det här laget vet ni att båda plaggen finns i storlek 34-64 och det är det jag gillar; att det inte görs nån skillnad på plagget bara för att du tillhör en viss storlek. Storleken ska spela noll roll – vill du ha ett par marinblå chinos ska du kunna köpa det oavsett nummer på plagget. Svårare än så är det inte.

 

 

Skjortan är egentligen en ”långskjorta” – jag brukar ta en ganska oversize modell på mina vita skjortor eftersom det är lättare att knyta än de slimmade, korta versionerna (blir lite som en herrskjorta, snyggt till jeans också) och hittas HÄR.

Byxorna är ett par ruskigt bekväma chinos med stretch i (kan inte ha den typen av byxor utan stretch, usch) och de hittar man HÄR. Extra plus att de på mig som är 1,63 inte var överdrivet långa utan gick att ha på sig på en gång bara genom att rulla upp benen lite – jag är van vid att behöva lägga upp typ 96% av alla byxor så blir alltid glad när jag slipper. Både skjorta och byxor finns i flera färger om man nu gillar modellen!

Så jag vet att det kan finnas viss skepsis hos en del av er om man ”verkligen kan hitta något på Cellbes?” men jag hoppas att jag lyckats ta bort den tanken lite sen jag började samarbeta med dom för JA man kan hitta riktiga godbitar och framförallt; det spelar ingen som helst roll om du har storlek 34 eller 52 – samma plagg finns oavsett. Och det är det finaste tycker jag. Att ett stort spann inkluderas.

Så missa inte att Cellbes har massa nyheter i alla storlekar inom månadens kategorier som du hittar under “Produkter”. Till exempel under byxor HÄR eller överdelar HÄR. Eller på startsidan för all del. Och oftast finns där fina kampanjer och bra erbjudanden att ta del av!

Kanske hittar du en klassiker att bära, du också.

I reklamsamarbete med CELLBES

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha en klassiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.