Att knappt ha hunnit med!

 

Alltså ÖRK jag är världens sämsta bloggerska atm – jag vet.

Men att hålla på med visningsstyling, städning, hålla sig borta, leta andra objekt, arbeta heltid och få allt det andra att funka har liksom inte varit världens lättaste grej. MEN – nu är huset sålt! Wuhu!

Ingen jävla aning om vad vi gör nu haha, ingen av oss var väl beredda på att det skulle gå så fort, men det ordnar sig. Det är ingen stress att hitta något nytt, huvudsaken är att det blir RÄTT snarare än snabbt. Har en övergångslösning så även om huset måste lämnas om två månader så finns det nånstans att stoppa hundar, barn, kaniner och en del av bohaget – den beror det ju lite på hur stort nästa ställe blir?

Kan tänkas jag kör en liten bloppis här för har svårt att se att det går att toppa kvadratmeterytan på det här huset och det är ju liksom fullt möblerat så det blir väl att kill your darlings litegrann. Så vet du redan nu något här hemma som du skulle vilja köpa – maila mig så ordnar vi nåt. Vi kan nämligen omöjligt få med alla skåp, detaljer, lampor med mera. Phju. Allt hänger ju på vad nästa objekt blir, men tanken är väl att sälja av lite möbler, stoppa de sakerna jag ABSOLUT inte kan skiljas från i ett förråd om nu nästa ställe inte är stort nog och så ja – ta med resten. Men det är som sagt ett s t o r t hus vi sålt och det är väldigt mycket inredning och vetefasiken om man hittar 300+ kvm igen. Så; vet du redan nu ngt du skulle vilja köpa så maila mig (lindquistemma @ hotmail . com) annars slänger jag väl ut lite bilder här när det närmar sig på sånt vi inte tror kommer få plats.

Så; hektiskt tid framför oss men gudsåspännande!!!!!

Kan knappt vänta att få sätta tänderna i något nytt!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att knappt ha hunnit med!

  1. Grattis till försäljning!! Spännande att se vad det blir av nästa gång. Synd man inte bor i Ystad och kunde köpa fina 90-sängen 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.