Att ha hittat lunchstället med stort L.

 

 

Där sitter jag med typ VÄRLDENS godaste sallad på Graffiti i Ystad – och ja, den som är uppmärksam kan kanske se att jag klippt mig. Det var liksom dags, längderna var så satans krispiga och håret behövde en rejäl genomkörare så jag klippte ur det ordentligt, klippte upp det och tog fram lite lugg igen.

Det är ju ändå höst, eller hur? Då gör man sånt.

Och fördelen med lite lugg är att det blir en frisyr på något vis ändå, även om man har satt upp håret. Det händer något, blir inte bara en hästsvans eller en knut.

 

 

Men nu var det ju inte frisyren jag skulle prata om – utan om LUNCHSTÄLLET!

Jag är ingen salladstjej what so ever; men när man kan skippa själva ”salladen” och fylla det med glasnudlar, koriander, sötpotatis, ingefärsinlagd morot, en helvetes massa räkor, ägg och chili – då är jag med på banan. Herregud vad gott det var. Men det absolut bästa var inte maten, utan personalen. Jag är ju så serviceskadad att jag blir genuint lycklig av duktiga personer (och genuint förbannad över folk som inte alls bör vara i serviceyrket) och där var världens finaste, unga kille som fixade min ”sallad” utan att ens sucka det minsta trots att jag var sjukt besvärlig och ändrade typ allt och bad om extra saker. 10 av 10 alltså.

Så; jag har ju sagt att jag ska försöka beta av alla lokala ställen för att hitta godbitar och det här var ännu ett tips.

Gå dit!

 

 

 

7 kommentarer till “Att ha hittat lunchstället med stort L.

  1. Godness , vilken underbar sallad. Jag är en salladstjej, jag älskar redan ditt tips. Han ser verkligen väldigt superduper ut. Interiör är mycket mysig.

    Snipp , snapp eller inte. Det är alltid en fråga jag ställer mig själv en gång om året. Du kan bära din nya frisyr och du ser kanon ut. Tack för den fina tipset , alltid välkommen ❤️

  2. Så perfekt hårfärg, tar med mig den till frisören idag. Är inte i närheten av ditt svall dock, men färgen kan en väl få låna lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg