Att äntligen ha fredag igen!

 

F r e d a g!

Och jag och Bosse chillar i soffan, typ världens mysigaste kanin.

Igår var det fruktansvärt väder – det var storm och spöregn och jag gick nästan som en fällkniv över torget när jag skulle till Footwear för att hämta upp Shepard-tofflor åt pojkarna som kommit (japp, det är den årstiden nu – det behövs fluffiga innetofflor), och stackars Leo skulle ha kockduell på scouterna och behövde lindas in i full regnmundering för att inte vara dyngsur. Sjukt ju? Hur kunde det gå så fort?

I helgen planeras det badhus (öppnat nu igen ju!), pyssel (Leo har börjat teckna Manga) och sen får vi se vad vädret ens erbjuder – är det som nu så blir det mest att stanna inne, baka, hålla tummarna för att taket ligger kvar och göra den klassiska hemma-spa-grejen med ansiktsmask och annat man kan behöva när man blivit halvt omkulllkastad av regnbyar.

Nästa fredag kväll har jag bokat full-renovering på salongen nere i stan; det blir bryn och fransar och vax och allt annat jag kunde få tid till; jag tycker det är så skönt att bli ompysslad (ja alltså vaxningen kanske mindre skön men ni fattar) och det känns som en perfekt fredagsaktivitet för att kickstarta en helg. Och på onsdag kommer massören för första gången så får vi se vad han kan göra med min trasiga rygg. Behöver en sån rejäl omgång nu att det inte är klokt; är så spänd mellan skulderbladen att jag nästan får mjölksyra vissa dagar och det är ju redan konstaterat att jag har en rygg ”som en 76-åring” enligt röntgenplåtarna så allt jag kan göra för att hålla den följsam gör jag.

Men iallafall!

Fredag, första dagen på oktober (FÖDELSEDAGSMÅNADEEEEN!) och hopp om mindre storm.

Det kan man ju alltid önska.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att äntligen ha fredag igen!

  1. Ja födelsedagmånaden vi har 🙌😍

    Ha kul med full renoveringen. <3 Jag måste säga att du ser supersnygg ut. Men några timmar under ansiktsmasken är som ett nytt ansikte. Det är saker ni behöver 😉

    Riktigt skönt att Leo började med Manga. Jag gillar också. Ha kul Leo med. Feel free och presenterade dina maleri, när du vill! 😉

    Stormdagar är här och hösten. Vi har haft en tornado onsdags, det var creepy.

    Önskar dig en mysig helg i soffan. Stor kram till Bosse, Batman , Babba, Haggis, Spöket . Hoppas jag har listat alla djurnamn 😀 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.