Att njuta söndag.

 

Godmorgon söndag!

Bara jag och Noah är uppe än så länge; han ligger på vardagsrumsgolvet iklädd full MFF-mundering (match idag vettu) och ser på helt vansinnigt knasiga videos från youtube på tv:n – videos där man kör så mycket skumma saker man bara kan komma på genom nån slags wood chopper för att se allt försvinna? Oooo satisfying säger han om allt, själv fattar jag ingenting.

Det har varit STORM och pissväder i dagar nu, idag är inget undantag. Jag fick släpa ut hundarna i morse, Spöket ser ut som en ostbåge i kroppen, Prosten hukar sig och Haggis drar bakåt så snart hon kommit ut. Men ut måste de ju, och själv virar jag in mig tre varv i en regnjacka med huva och hoppas på det bästa. Enligt er ska det ju bli vargavinter i år på grund av alla rönnbär och jag har väl lite samma känsla med tanke på hur snabbt allt slog om. Bara jag har uppehåll i Prag om nån vecka är jag nöjd. Det behöver inte vara sol; bara det inte spöregnar hela helgen. Jag vill se kyrkogården, handla konst, dricka varm mojito (yes, its a thing) och vandra – och om det är spöregn så förtar det lite av känslan.

Idag ska det tvättas för det känns rimligt att göra på en söndag, och så är det ju match, men resten av dagen ser vi vad vi gör med när alla vaknat.

Njut söndagen, vänner <3

3 kommentarer till “Att njuta söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg