Att vara redo för Köpenhamn!

 

Måndag och idag ska jag till Köpenhamn för att jobba!

En nederländsk kollega kommer över för att mötas, och så tänkte jag passa på att njuta av lite Köpenhamnskontor – tycker om att sitta där och arbeta även om Malmö alltid kommer vara ”hemma” på något vis så har jag ju mitt folk utspritt i Malmö, Köpenhamn och Norge och vill försöka vara på alla ställen i den mån det går.

(På bilderna helt klädd i Zara; gammal kappa, blus och stickad enarmad tröja därifrån, nya byxor dock, handskar från lokala handskbutiken i stan).

Och som ni vet väntar det ”höstsjälavård” denna vecka med massage och besök på skönhetskliniken – kan knappt vänta!. Men idag alltså Köpenhamn, imorgon Malmö, onsdag jobbar jag hemma i vanlig ordning för onsdagar är mötesdagar, torsdag Malmö igen och fredag arbetar jag hemma. En hel del flängande och pendlingen är en bitch, men så länge jag kan koppla upp mig på telefonens internet och jobba under tiden jag sitter på tåget känns resan inte alls lika lång som den egentligen är (har ju en timmes enkel väg med tåg till Malmö härifrån). Och man får mycket gjort. Det är väl så man får se det.

Och såhär startar alltså min vecka!

Hur startar din?

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att vara redo för Köpenhamn!

  1. Fina höstkläder , älskar 🥰 Jag önskar dig en trevlig arbetsvecka. Önskar fin tid i skönhetskliniken <3

    Min vecka startar med en kollega från norsk reumatologi. (utarbetar en studie. Jag skapar 3D -simuleringen för det) 😉

  2. Min vecka har startat med väckning 05.00. En knapp timme senare startade min bilresa till jobbet, 11,5 mil som tar ca 1 timme och 20 minuter. Mörkt och regn. Veckopendlar och gör samma resa tillbaka på fredag eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.