Att ta fredag som fasiken.

 

Idag j ä v l a r tar jag fredag!

Riktig fredag. Har tagit en semesterdag för jag kände att jag måste – hela veckan har jag varit så dränerad att jag fått släpa mig runt och då är det bara att uppa dosen av Rosenrot, lyssna på kroppen och ta en semesterdag. Och har man ledigt bör man ju göra saker som är onödiga men bra för själen; så jag spenderade morgonen för en helrenovering på Spa&Care här i Ystad – vaxade, färgade, pillades på i en och en halv timme så nu är jag mjuk och ledighetslös i kroppen och planerar att göra absolut ingenting alls idag mer än att stänga av ljudet på telefonen, ligga raklång i soffan och kolla Netflix. Inget annat.

(På tal om Netflix – har ni sett Squid Game?! HERREGUD. Kunde inte sluta titta – tog hela säsongen på två kvällar, och mår fortfarande lite dåligt, men jag tror det är en bra typ av dåligt; finns så mycket i den serien att reflektera över?).

Annars i helgen mer än att ha helg? JO! På söndag har jag köpt biljetter till Rythm of the Dance i Malmö och kan knappt vänta på att få se två timmar av Irländsk dans och musik – tror att pojkarna kan tycka om det också (eller Noah iallafall, Leo är ju i den åldern nu där lämna huset är totalt onödigt heh) och på måndag fyller en viss Leo dessutom år, så det blir två pangdagar i rad. Födelsedag och Malmö! Och ja, sen är det ju inte jättelång tid tills det är min tur, ho hooo.

Men ja; fredagsplanen var det ja.

Ledigt. Det är vad jag planerar. Ledigt med stort L.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta fredag som fasiken.

  1. Ahh..började kolla Squid game nu. O kommer nog ligga här hela lördag o sträckkolla. Jag är helt nervig o alla känslor är utanpå. Vet inte hur jag ska känna 🙈😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *