I annonssamarbete med PARFYM.SE

Att kunna kirra julklapparna.

 

Där sitter jag och slår in julklappar!

Jag ÄLSKAR julklappar som ni vet, att ge alltså, och som jag sagt förr; de bästa klapparna oavsett om det är jul eller födelsedag eller påsk eller vad som helst är de som man aldrig unnar sig själv. Ni vet; ”onödiga” saker som man gärna vill ha men kanske inte prioriterar. Och där faller doft, smink och ansiktsvård in som handen i handsken.

Just nu har Parfym.se black week deals på massor av varumärken och upp till 50% på nästan allt. Med min kod Emma5 får du ytterligare 5% på alla nedsatta priser. In och shoppa dina favoriter! Koden är giltig i 48h, alltså till och med 26/11 🙂

För vem vill inte ge mannen/mamma/kompisen/densomharallt lite guldstoft i form av jag-unnar-dig-julklappar?

För de må kanske inte unna sig själv men jag tänker unna, och så är det med det. Parfym.se har ju en uppsjö av skönhet, ansiktsvård, parfymer, smink med mera men ska vi titta på lite tips, kanske?

 

 

Jean Paul Gaultiers numera klassiska ”Le Male” finns med jultröja!

En doft jag älskat i flera år – men den måste sitta på rätt person (ja ni vet; jag är doftnörd och parar ihop rum och personer och hem med dofter som ska passa). Om ni undrar vad ”rätt person” är så kan jag berätta att rätt person är Olof på mitt jobb, till exempel. Jag köpte ju just den här, fast minus jultröjan, åt honom för kanske ett år sen när han berättade att hans mormor köpt alla hans parfymer och jag tyckte att det var dags att låta honom testa en annan doft.

Eftersom ni med stor sannolikhet inte har en aning om vem Olof är så kan jag säga att rätt person för den här parfymen är någon mjuk men ändå estetisk, en som är en showare litegrann men fortfarande varm och fluffig i själen, någon som tar plats utan att ta den från någon annan. Är ni med? Oblyg men ödmjuk. Måste helt klart vara någon som inte fryser ofta, denna görs sig bäst på varmblodiga. Och lite yngre tycker jag. Köp den åt din lillebror, din son eller valfri man som är mellan 19-28 och passar in på beskrivningen. Kommer bli fullträff.

Parfymen hittas HÄR.

 

 

Till tjejkompisen som har allt? Där kan jag tipsa om ALLT från Peter Thomas Roth.

Och igen; ni som varit med länge vet att jag är besatt av PTR och hade en gång ett helt badrumsskåp med samtliga av PTR masker. Japp. Det var lite sjukligt, men de är så himla bra och man måste ju kunna multimaska lite ibland. Denna Water drench Cloud Cream Cleanser är en lyxig ansiktsrengöring för den som är lite vintertorr och ofta blir stram efter vanlig rengöring. Denna är guld, har den och moisturiser i samma serie, och den bäddar verkligen in ansiktet i fukt.

Finns HÄR.

 

 

Varför ge en mask när du kan ge fyra?

Perfekt presentkit med fyra av PTR:s mest älskade masker, så att mottagaren kan testa och se vilken de ska satsa på eller för hudvårdsnörden som vill just multimaska lite. Pumpamasken med enzymer är fantastisk på att exfoliera, den svarta mudmasken är bra för pms-utbrott (i ansiktet, hjälper tyvärr inte den andra typen av utbrott), guldmasken har ni nog alla sett nånstans och så min personliga favorit: den gröna gurkmasken. SÅ SKÖN, lugnar irriterad hud och är en lifesaver på solsemestern som after sun. Presentasken hittar du HÄR.

Och kom ihåg!

Med min kod Emma5 får du ytterligare 5% på alla nedsatta priser; så in och kika om du kan hitta den där perfekta julklappen till dig eller någon du tycker om <3 Det kan liksom aldrig bli fel med klappar från parfym.se – vilken kategori man än tittar på är full med å en sån vill jag ha men… -produkter.

Hela utbudet ser du HÄR.

I reklamsamarbete med PARFYM.SE

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att kunna kirra julklapparna.

  1. Tusen tack för tipset. Jag är ett stort fan av Trésor von Lancõme. Jag kanske hittar en fin julklapp till mannen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *