Att ha de sista Prag-bilderna!

 

Vad fint det var ändå.

Att få strosa runt och ta sig tid och titta på det man redan sett flera gånger förr men som alltid känns som nytt, och samtidigt tryggt välbekant. Och så glad att det blev av då när allting var öppet eftersom det känns som om vi är på väg att stänga ner igen, eller vad tror ni? Det känns så, omvärlden brusar redan. För min del förstår jag inte oron över att ”befolkningen är trötta på restriktioner” – det känns som att vi vet nu, detta är en del av det nya normala, klart vi måste göra det vi måste göra. Och framförallt; begränsa oss nu. Det gör inte många jättemycket om vi inte pratar total nedstängning med förlust av jobb som resultat för väldigt många. Det är mörkt och kallt och den tiden på året. Begränsa oss nu och starta upp oss i april igen, det väljer jag hellre än att stänga ner oss i sommar när det enda vi vill är att få sol och värme.

Nu har jag ju två resor planerade i vår; en till Milano och en till Nice, men blir det inte så blir det inte. Nu fick jag Prag och Mallis i år, jag kan hålla mig i två år till om det behövs, eller mer. Huvudsaken är att alla hålls trygga i den mån det är möjligt och att man gör vad man kan, och nu vill jag i vilket fall inte göra så mycket mer än att julpynta, gotta ner mig i filtar och stanna hemma.

Men tack Prag, för att jag fick komma åter!

Så får vi se när vi kan ses nästa gång igen.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha de sista Prag-bilderna!

  1. Åh Prag är så fint! Var där 1998 och gissar att det hänt så mycket sedan dess … Får nog bli en tur när allt öppnar upp igen 🙂

  2. Ja, Prag är en superskön stad. Hoppas att du snart kan besöka igen. Ja, jag förstår inte varför befolkningen är trötta på grund av restriktioner. Det är vår enda livförsäkring med vaccination tillsamman , så ser det ut.

    Tusen, tusen tack för en verkligen underbara inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *