Att ha två veckor kvar!

 

Två veckor kvaaaaar!

Jag fattar inte hur en tid kan gå så fort och så långsamt samtidigt?!

Med två veckor är det både hur långt det är kvar till jul och hur långt det är kvar till semester. Eller ja, till och med under två veckor nu? Tio dagar. Igen; fattar inte.

Men allt det praktiska är klart! Julklapparna har varit klara sen slutet av November ungefär, granen är klädd, allt är inslaget, julbaket planerat. Och julskinkan inköpt! Jag är inte så glad för hela den där julskinkeindustrin och försöker undvika ”vanlig” skinka, men i år hittade jag vildsvinsskinka från Trolle Ljungby och det känns vansinnigt mycket bättre (hittade via naturligtkott.se – lokala grabbar som jag bara måste lyfta eftersom deras service var helt fenomenal och allt man hittar där är eko, närproducerat etc). Så ja; allt är väl klart? Men det skulle ändå vara lite skönt att inte jobba rakt in i kaklet den 23:e kanske, så man hann baka och pyssla, men skitsamma. Ledigheten kommer veckan efter ändå, och det finns ändå tid att sno ihop en saffransbutterkaka och en kladdkaka med polkagriskross så jag är inte stressad över det.

Men! Jag hoppas iallafall ni att ni får en fin och varm tid-före-julafton av det nu som är kvar, och att ni inte stressar ihjäl er och att ni har massor av snö (som ni kan se har vi ingen längre, heh) och att ni är friska <3

Nu tar vi tag i det sista och sen har vi jul, tycker jag.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha två veckor kvar!

  1. Vet du, pa nat vis ar det kul att jobba till det sista och kanna lite sa dar pirrig stress innan jul. haha. iallafall for mig. vi ar inte fardiga med paket, mat behover vi inte laga eftersom vi ar hos familj, dekorerat har vi gjort lite grand i ar bara – gran och nagra tomtar och lite ljus det ar allt. bakar gor vi varje vecka. det racker. sedan kan man hoppas att vi hittar presenter och sa i sista minuten for det far bara bli sa. :o)

  2. Jag känner också med stressen själv och känner mig som en citron som har pressats hela tiden. Nu börjar den bästa tiden, semestern knackar på dörren. Tid för mig själv och hobbies jag älskar. Jag önskar dig också en trevlig förjulstid med mycket varm choklad, snö och allt du älskar. Super snygg bild<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.