I annonssamarbete med PARFYM.SE

ATT STOPPA GULDKANT I SÄCKEN.

 

 

Ho hoooo snart är det dags att börja dela ut sina julklappar <3

Det bästa jag vet med julen; att hitta rätt sak till rätt person och sen omsorgsfullt slå in. Och som jag sa innan; de bästa presenterna eller julklapparna är alltid sånt man liksom inte unnar sig själv. Guldkanter.

Parfym.se är fullt med guldkanter – och har dessutom perfekta jullådor som redan är ihopsatta och klara (dessutom enkla att slå in). Och nu har de 20% på alla julboxar! Med koden EMMA får du -5% extra på röda priser och dessutom 20% på hela sortimentet om du nu hittar något perfekt till dig själv eller någon annan! Koden gäller till och med den 25/12.

Ska vi se vad man kan hitta i jullådeväg?

 

 

 

 

Clinique Moisture Surge Intense är livets produkter för torrisen!

HÄR hittar du ett perfekt kit med just detta; man får både cremen, ögoncremen och deras nattmask som är fantastisk. Oljefri dessutom så täpper inte igen huden; funkar alltså väldigt bra för den som har fett hy eller lätt får akne men fortfarande behöver fukt.

 

 

 

 

Parfym till en herre kanske?

Praktiskt parfymbox med deodorant av Boss (heter Bottled) som är världens mest sålda herrdoft med över 70 miljoner flaskor sålda – passar alltså väldigt många herrar världen över.

Den hittar man HÄR.

 

 

 

Och vem skulle inte bli glad av den här?!

Tre stycken parfymer från Clean (den enda parfym jag kan använda förutom Byredo, typ) som dessutom går att lägga på varandra för att ta fram en alldeles egen version; de går alltså att mixa så som man vill om man nu inte vill bara dom en och en.

Den här boxen innehåller favoriterna Warm Cotton, Rain och Fresh Linen och det är en perfekt ”ge bort”-parfym eftersom den är så fruktansvärt enkel och doftar liksom inte ”parfym” utan bara … gott.

Den hittar man HÄR.

 

 

 

Och det var tre tips på pangjulklappar, det!

Och som sagt; med koden EMMA får du -5% extra på röda priser och dessutom 20% på hela sortimentet om du nu hittar något perfekt till dig själv eller någon annan! Koden gäller till och med den 25/12.

Hela utbudet av jullådor hittar du HÄR, och allt Parfym.se har att erbjuda HÄR.

Där inne finns verkligen något för alla.

Reklam parfym.se

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “ATT STOPPA GULDKANT I SÄCKEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.