Att räkna ner!

 

Ja jag tjatar men jag ÄR SÅ JULPEPP!

Det hade ju hemskt gärna fått vara snö men det kommer väl i vanlig ordning nånstans kring mars/april här nere. Så är det oftast. Men Noah har en ny overall som är så jäkla fräsig tycker han (den ser liksom ut som en austronautdräkt/rymdhjälte med mantel och allt) så han längtar hett efter kallare väder så den kan få invigas. Tills dess myser pojkarna runt i merinounderställ hemma och trycker på julstrumporna dagligen, som om det kan råka vara adventssöndag varje dag.

Det var ganska lätt att hitta julklappar till dom två i år tycker jag (kan tyvärr inte skriva vad eftersom Leo läser) – det blir enklare ju äldre dom blir? Själv blir man säkert bara svårare och svårare, fast än man själv inte tycker man är så svår alls. Men de fick varsin Pop!-kalender (det är det nya svarta med pops tydligen) och hittills har adventsstrumporna innehållit keycaps till tangentbord, fidget-saker, nattlampa, lera och annat DIY i jultema så att de sen suttit vid köksbordet och byggt ihop allehanda saker. Är glad att de har den kreativa ådran; känns vettigt att ge något de kan skapa med.

Annars har den här veckan bara rusat i vanlig ordning, och helgen närmar sig med stormsteg. Den ska fyllas med varm choklad, ost och julfilmer – och längtan efter snö.

Vi räknar liksom ner och längtar, allihop.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att räkna ner!

  1. Så gulligt inlägg <3 kreativitet är alltid bra. Det är det vackraste som finns. Jag sjunker också djupt ner i min mandalamålning. Hoppas du får snö snart så att Noah kan pröva sin over. Njut av dagarna med varm choklad, julfilmer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.