Att ha lördagsvandrat runt.

 

 

Ystad försöker skaffa vinterskrud.

Nån snö har vi ju inte (vi fick dock en dag – yay!) men staden har pyntat upp ändå, med en nästan överdriven mängd granar och med tungt hängande julbelysning över gatorna. Fiiiint, det hjälper till med julstämningen – särskilt när inte en enda flinga finns i sikte. Och oavsett vad den här staden hittar på så kommer det vara bättre än vår allra första jul här för typ 7 år sedan när nåt geni hade fast vuxenstora tomtar i träden – lite skånsk vind på det och hux flux var hela Ystad ett makabert ställe med tomtar som dinglade från trädgrenar var man än såg. Jag fattade ingenting, tänkte de hade försökt vara lite artsy på kommunen eller nåt och tagit in nån svår konstnär men det var helt enkelt bara lite missöde med idé vs genomförande.

Så kan det gå, haha.

 

 

Jag som tycker det rådande teddy-modet är fantastiskt har pyntat upp pojkarna i så mycket teddy det bara går och vill själv ha prick allt de har på sig. Och Spöket har tröja såklart, det är alldeles för kallt för henne nu trots att hon äntligen lagt på sig lite efter senaste löpet (hon rasar alltid i vikt och ser ut som ett litet benrangel efter varje löp) – och där hemma ligger hon i sin lilla tröja invirad i en värmefilt som en burrito och har life.

Haggis är den som är mest oberörd över kallt klimat såklart, men då också den som har svårast för en riktigt varm sommar – och måste jag välja tar jag nog hellre att de har svårt för kyla för då kan man alltid klä på dom, medan i Haggis fall är det enda man kan göra på sommaren att klippa ner hennes päls och hänga på henne kylhalsdukar. Stackaren.

Men ja; en lördagstur på stan – sista lördagen innan julafton.

Ho hooo vad tiden går snabbt!

 

1 kommentar till “Att ha lördagsvandrat runt.

  1. Ho hoooo och wow vilken sötnos foton. Även om du inte har snö sprider Ystad sin julstämning på ett speciellt sätt. Underbart hur du sprider doften av Ystads jul 🎄🎅🏻

    Yes, jag tycker också mycket om teddymodet. Den håller så vackert varm 🥰 Perfekt 👌

    Spöket du är en söt burrito. Dina tröjor ser väldigt bra ut. Du har en helt fantastiskt smak i mode. Spöket din tid kommer igen, Haggis svettas igen och du har perfekta håret 😉

    Nu önskar jag er jultomtar en riktig underbar och mysigt 4: advent <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg