Att önska god jul från förkylningsträsket.

 

GOD JUL!

Här har ni hemmakontoret idag; inbäddat i eucalyptus och med mig vansinnigt förkyld. Såklart. Kunde inte komma på en sämre tidpunkt eftersom idag är Stora Fixardagen med lussebulllar, griljering, pepparkakstårta och annat som blivit önskat och som jag tycker om att röra ihop. Men hela kroppen värker och jag låter som om jag varit berusad på festival senaste tio dagarna och nu nyss snubblat av bussen.

Fint.

Ingen covid är det, men man kan ju bli sjuk ändå. Tror ju ärligt talat att jag är typ dunderimmun mot Covid med tanke på hur många gånger jag varit i närkontakt med smittade (tog till och med testet på en som flåsade mig rakt i fejset) utan att ha fått det. Men bara för att man säger så, så kommer det såklart. Men inte den här gången! Bara vanliga förskolepesten; både Leo och Noah har turats om att vara dunderförkylda och hemma från skolan (och varje dag får man meddelande om ny smittad herregud de badar i covid känns det som) och jag blir ju ALLTID sjuk av deras barnbaciller. Går liksom inte att undvika.

Så ja; det har varit tyst ett par dagar – jag fick helt enkelt ta all kraft till att jobba och sen säcka ihop på kvällen med näsdukar och hostmedicin och Netflix istället för att jobba. Men!

Det är dan före dan, en polkagriskladdkaka står redan i ugnen och med lite Ipren, guds hjälp och honungsvatten ska det nog bli en riktigt bra dan-före-dan ändå 🙂

Ta hand om er, vänner. Imorgon är det julafton!

6 kommentarer till “Att önska god jul från förkylningsträsket.

  1. Krya på dig , jag hoppas att du blir frisk snart.

    Önskar dig God Jul <3 Tusen tack för alla fina blogginlägget <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg