Att lista de bästa skönhetsprodukterna att rea-leta efter.

Nu är det mellandagsrea och ett ypperligt tillfälle att fynda allt möjligt. Men i det här inlägget tänkte jag fokusera på de skönhetsprodukter jag själv kommer leta efter nu, eftersom de är ganska dyra i vanliga fall och det är favoriter jag alltid återvänder till förr eller senare. Ni har ju redan fått en hel del tips på favoriter, men här kommer alltså ett gäng till. Obs på att detta då är saker som funkar på min hud; alltså ganska känslig hud, och min typ av ”problem”. Men läs vidare och se om du kan hitta något:

1. Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

detta är ett MAGISKT hårserum ni bara måste testa om ni har problem med riktigt torrt hår men om vanliga balsam-leave in gör ert hår fett. Så var det för mig; jag behövde fukt i ett vintertorrt hår men allt jag köpte som leave in gjorde håret bara fett och tungt. Det här serumet är liksom torrt i konsistensen, du sätter det i torrt hår innan du går och lägger dig (behöver inte sköljas ut förrän du duschar nästa gång) och håret blir frikking silkeslent och återfuktat. Fantastisk produkt!

2. DR. JART+ Cicapair Tiger Grass

DR JART är magiskt. Iallafall för min känsliga, lätt rodnande hud. Jag använder serumet Re. Pair Serum och så Tiger Grass Cream som dag/nattcreme (solskydd på dagen) och sen tål min hud typ vad som helst. Båda produkterna är gröna; serumet väldigt tunt och lätt medan cremen är väldigt tjock och upplevs fet – men inte fet så du får finnar, utan bara skyddande fet. En vecka av det här så är din hud återfuktad, spänstig och inte alls röd. Tack vara cremen kan jag nu använda starkare gerejer; jag droppar bara något mer aktivt i Tiger Grass-cremen och sen klarar huden att ta emot det.

3. Beauté Pacifique Puffy Eyes gel och Dr Dennis Gross Ferulic + Retinal Tripel Correction Eye Serum

Här har vi en oslagbar kombination för mig. Dr Gross serum tar jag på kvällen och Puffy Eyes på morgonen, sen är jag good to go. De gör lite olika saker men gemensamt är att de GÖR något – man ser skillnad! Om vi börjar med Puffy Eyes Gel så gör den precis vad den säger; minskar svullnad och puffiga ögon. Jag förvarar den i kylen och duttar på varje morgon. Dr Gross Serum är svindyrt men så värt – iallafall för mig. Jag har ju ganska tunga ögonlock (alltså väldigt lite ögonlock i sig) och det här serumet öppnar ögat något helt magiskt; jag har mycket mer ögonlock efter jag startade använda denna. Den används både under ögat och på själva locket (konstigt nog) och har varit en go to i flera år, precis som Puffy Eyes. Så med Dr Gross ger jag mer ögonlock, alltså gör den för mig mer nytta över ögat, medan Puffy eyes hjälper med området under ögat.

4. Jane Iredale D2O Hydration Spray och Bare Minerals Matte SPF 15 Foundation (alternativt Jane Iredales mineralfoundation)

Jag har vanlig foundation eller puder typ vartannat år. Min vardagssmink är mineralpuder, jag är i den åldern nu att det helt enkelt ser bäst ut. Dessutom är extra spf inget jag har något emot så att säga. Men jag vill inte ha den där alldeles för matta och ”ligger-ovanpå-känslan” så ett måste är en mist efter. Vad jag gör är att jag först borstar in mineralpulvret, sen sprayar jag med misten, sen borstar jag igen. Då får man en nästan osminkad känsla; allt smälter liksom in i huden som en foundation utan att vara en foundation. Ett tips om foundation lägger sig i veck tex, eller om mineralpuder/bas känns för torr. Testa detta. Jag kan inte vara utan.

5. By Terry Cellularose Brightening Cc Lumi-Serum Colour Control Radiance Elixir

Jag vet, galet namn, men också galet bra produkt. Och dyr. Håller en evighet dock. Såhär står det ”Lystergivande serum som jämnar ut hudtonen och reflekterar ljus för en jämn hy med strålande lyster. Passar utmärkt som bas under makeup, eller ensam för en strålande fräschör” och det är svårt att förklara vad den gör mer än att den hjälper din hud se daggig och felfri ut. Denna bör vara i varje kvinnas necessär – iallafall på sommaren – och då ska man testa Sunny Flash; den ger dig ett fantastiskt glow. På sommaren kör jag vissa dagar enbart sunny flash + lite rouge och sen är jag klar, så bra är den. På vintern kör jag Apricot; antingen blandar jag den i min Tiger Grass eller så har jag den under mineralsminket på de ställen jag vill ha mer lyster. Dock slår inget Sunny Flash-versionen, men jag har svårt att pull it off om jag inte har lite bränna, men har du lite färg snälla testa. Du kommer smälla av i början, det gjorde jag iallafall.

Och det var mina bästa tips på produkter man bör testa på så billigt pris det går först, så man vet vad man tycker, eftersom de kostar en hel del i vanliga fall.

Hoppas ni hittar någon ny favorit!

3 kommentarer till “Att lista de bästa skönhetsprodukterna att rea-leta efter.

  1. Åh, kan du inte göra nån film igen, på hur du applicerar mineralpuder? Vill så gärna använda det, men tycker snarare att det får mig att se äldre ut (torrt, lägger sig i linjer osv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg