Att ha lata mellandagar.

 

 

Alltså det här med att vara ledig? Borde testa det oftare.

Vi har pyjamas från vi vaknar tills vi går och lägger oss, kaninerna ligger utslagna på trappstegen, hundarna ligger suckande utspridda i säng, soffa och hundbäddar och till och med utanför verkar hela stan gå med låg puls. Det är mellandagar, ledigt, stilla. Helt fantastiskt skönt.

Igår rörde vi dock på oss lite – vi var på Laserdome igen och jag blev i vanlig ordning helt galen (min tävlingsinstinkt är aningen stark) och vandrade runt lite i Malmö och köpte choklad och åt sliders och hade det fint. Att det ska vara nyår imorgon har jag inte riktigt greppat ännu tror jag, men jag är å andra sidan ingen nyårsfantast – jag tycker hela dagen är överskattad och har inte pallat hålla mig vaken till midnatt sen barnen kom haha så för mig är det mest bara en vanlig dag men där man äter lite extra gott och kommer i säng samma tid som alltid typ. Tråkigt kanske? Men det finns så mycket andra dagar jag hellre firar ordentligt; jul och födelsedagar och midsommar och påsk. Men nyår? Nä. Tyckte inte ens om den dagen på den tiden man var ute på festligheter eftersom det fanns så mycket förväntningar på den kvällen och det blev ändå aldrig sådär som man hade tänkt?

Så imorgon blir det trerätters, guldiga sugrör, roliga hattar, kanske lite ballonger och annat extra festligt men inget dundergalej. Bara god mat och lite bubbel och familjen. Fint så 🙂

Men först! Först ska det vara en helt ledig torsdag med absolut ingenting planerat mer än att göra lerfigurer med barnen och ha mjuka strumpor på och glida omkring med tofs och dricka te.

Prick det jag vill göra på en semester när man ändå inte kan resa.

 

5 kommentarer till “Att ha lata mellandagar.

 1. Låter magiskt! Ser också fram emot julklapps-presentation (ej sagt som press utan pepp). O tack för beauty-tipsen! God fortsättning☃️🎄🍷

 2. Din tur låte väldigt rolig.
  Håller bara med dig, jag tycker också att nyårsafton är överskattat. Vi gör oss också väldigt mysig med raclette, god mat och Netflix. Hej, jag har ett tips till dig. Ta en titt på Locke & Key, en fantastisk magisk film om en gammalt hus av häxor, mystiska dörrar och 20 nycklar.
  Stephen King son skrev böcker om Locke & Key, helt fantastisk och absolut spännande.

  pga > Jag liker dina porträttet och målningar. Helt supermega konst & smak <3

  Ha det gott och njut dagen

 3. Låter som precis det tempot som behövs just ju ❤️ här var det magsjuka hos tre av fem över jul, liksom en som blev sjuk varannan dag 🙈😅 så blivit extra lata dagar när man ska isolera sig pga det med.
  Håller med om nyårsförväntningar…men efter den sista tiden på detta år är jag ändå rätt nöjd med att det blir lite av ett mentalt nytt blad (utan löften eller krav, men något nytt..)

 4. Inte heller någon nyårsfantast. Äter gärna gott men helst i myskläder. Lär somna vid samma tid som vanligt, alltså vid 22-tiden. Ha en fin nyår.

 5. En lyxig lobster roll med en hel hummer för mig själv och lokala kondisets nyårsbakelse i mjukiskläder här, helt perfekt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg