Att önska gott nytt!

 

Dimman ligger tät här nere vid hamnen;

stilla och tjock och nästan gråbrun i färgerna. SÅ himla vackert om man frågar mig, älskar när vädret är såhär. Visst finns det typ absolut noll ljus som kan ta sig igenom, men vi får ju så lite ljus i vilket fall att jag hellre tar dimma ändå. De tre värsta månaderna på året ligger framför oss (japp, jag tycker januari till mars är komplett onödiga) så en tjock gråbrun dimma och duggregn så lätt att man blir blöt utan att märka det är ändå att föredra framför sidledsregn och kastvindar.

Bara två lediga dagar kvar, sen börjar ett nytt arbetsår! Hemifrån till att börja med, alla har sänds hem igen såklart, och det passar väl också alldeles utmärkt? Då kan januari försvinna i tända ljus och mjuka strumpor och Foodora, och februari är ju så kort i vilket fall (ett besök på YSB då kanske? om läget tillåter?) och sen är det bara mars kvar. Sen vänder det! Sen kommer solen lite längre, gatorna torkar, vitsippor tittar fram, Drömmen öppnas. Allt det där. Oooooh.

Men!

Nu är det 2022!

Inga löften eller krav eller måsten, sånt håller jag inte på med. Bara tacksamhet och förhoppningar och vårplaner; tacksamhet över små saker (som dimma) och stora saker (som alla man älskar), förhoppningar om ett stabilare läge i världen och planer på Drömmen, en konsert, Formel 1-åskådning och annat om nu Covid svänger åt det bra hållet igen. Och gör den inte det gör vi något annat bara, inte mer med det.

Ett helt nytt år ligger framför oss.

Låt oss ta hand om det <3

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att önska gott nytt!

  1. Jag gillar sådana stämningsfull bilder, bra gjort. Jag är säker att kommer att ske en vändpunkt i pandemin. Låt oss tänka positivt, jag gör alltid . Ha en fantastisk 2022 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *