Att vara bättre igen!

 

Det var en kort vattenkoppstur, tack och lov. Inga nya koppor, ingen stort ståhej – bara lite fläckig och en snabb peak av feber dag ett och sen var det inte mer med det. Skönt.

Själv blir det pendeltrafik till kontoret denna veckan, jag ska ta tredje vaccinsprutan så det blir gjort, det har bokats semesterresa med pojkarna som jag hoppas ska bli av (man vet ju ingenting nu för tiden, känner att inget går att planera) så jag har redan beställt hem solskydd trots att det är två månader kvar – så ja, redan ressjuk – jag ska själv prova på att dreja den här veckan också och så ska kaninerna tas till veterinär för att könsbestämmas. Full rulle med andra ord. Men det är ljust nu?! Känner ni det också? Det är ljust när man åker och ljust när man kommer hem; den där väggen av mörker man levde i innan börjar spädas ut och kommer snart vara bara en skugga innan den helt försvinner och ersätts med sommarkvällar eller sommarmorgnar då allt är blå-vit-rosa oavsett.

Det är framför oss, det är det bästa. Något kvar, inget vi har passerat redan, något som ligger där framme och väntar.

Så; idag blir det jobb på kontoret och sen ska jag hällas ut i soffan och se Below Deck och tänka på bokad semester, sommarljus och vad som ska planteras i Drömmen i år (inte vallmo, jag ger upp) och om gäddorna vaknat i sjön.

Bästa sakerna att tänka på när världen är upp och ner och själen behöver lugnas lite.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att vara bättre igen!

  1. Helt underbar att vattkoppor försvann. Låter så spännande med resan. Äntligen försvinner mörkret och dagen blir längre ljusast.

    Nu när världen är helt upp och ner. Måste du packa din själ i ett vakuum, så att du kan fortsätta att hålla dig i balans. Små sakerna är de vackraste. Jag förstår dig så väl där. Jag ligger också i soffan just nu, undviker nyheterna och läser helst en bra bok. Det är mitt lilla chillout-program 🙂

    Ha en stressfri vecka <3

    1. Både ja och nej 🙂 Marknaden just nu är lite för hetsig för att köpa i tycker jag, den kommer garanterat gå ner och då är det bättre läge. Så ingen stress här 🙂

  2. Ska ni bo kvar i Ystad och söker ni ett gammalt eller nytt hus? Tror också att priserna går ner snart (eller hoppas i alla fall 🙂 Blir spännande att se var ni landar. Har alltid tyckt om dina inrednings-och renoveringsbilder så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.