Att ha en lista.

 

Vad köpte du senast?
Kanelbullar från St. Jakobs Stenugnsbageri. De är de bästa.

Hur lång är du?
163, sist jag blev uppmätt vilket nog var minst 15 år sen. När mäts man fortfarande ens? Kanske blev jag det sist jag skaffade pass? Minns inte.

Vad stod det i ditt senaste sms?
Tack och så den där praying hands emojin

Vad gillar du mest med dig själv?
Jobbmässigt att jag får saker gjort, privat att jag alltid klarar mig; att jag liksom känner att jag är redo för det mesta som kan ske och att om det händer så fixar jag det. Det är en skön känsla att ha, särskilt med världen i oro.

Vad gillar du minst med dig själv?
Mitt humör.

Har du söndagsångest?
Absolut inte. Funderar inte ens på det? Ser fram emot jobbet, måndag eller onsdag eller fredag är strunt samma. Däremot kan jag ha januari-februari-mars-ångest, men i år har mars hittills varit så ljus att jag överlevt.

Vilka städer har du bott i?
Om man nu räknar städer som större städer så Helsingborg, Falun, Stockholm, Malmö. Säkert glömt nån som borde räknas som ”stad” nu?

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Rättegångspodden, en mörk historia, Spår, p3 dokumentär. Men de släpps så sällan nu för tiden?!

Låt på huvudet just nu?
Baby shark. Tyvärr. Den spelades i nån serie på tv igår och sen är det kört.

Är du en ringare eller smsare?
Smsare! herregud, vem RINGER ens? Det finns bara två scenarion; antingen ringer ett nummer jag inte har sparat och då svarar jag inte. Eller så ringer någon jag känner och då är jag säker på att något hänt eller att någon dött. Så sällan pratar jag i telefon.

När går du och lägger dig?
Ungefär runt 20-21, somnar runt 21. Är ingen kvällsmänniska alls.

Vad är det modigaste du gjort?
Det måste väl ändå vara att skaffa barn? Jag har nog gjort mycket ”modigt” men inget som inte går att ändra. Skaffa barn är det enda som är för alltid, alltid man kan göra väl? Man kan alltid flytta annars eller blästra bort sin tatuering eller separera eller köpa en ny husbåt eller sälja marsvinet eller vad det nu än må vara, men ett barn är ett barn och går ingenstans.

Har du någon gång åkt ambulans?
Nej tack och lov inte.

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Ja, alldeles för mång agånger, hade problem redan som barn. Och nu på äldre dar igen eftersom jag är i förklimakteriet och då händer det som bekant grejer.

Hur många kuddar sover du med?
Har nog 10 i sängen men sover med tre; en mellan låren och två under huvudet.

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Maxosol på sommaren, Rosenrot på vintern. Kollagen.

Go to-mat som alltid är gott?
Pasta!

Hur ofta tvättar du håret?
Varannan dag ungefär 🙂

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha en lista.

 1. Hej , undrar om du lever ihop med någon,
  Blir alltid så inspirerad av din blogg och tror att jag är lika händig som du verkar vara . Ha en härlig helg !
  Med vänlig hälsning, kristin

 2. Snygg lista, underbar bild. En personlig fråga till dig. Du skriver att du tvättar dem varannan dag din hår. Har du inte rädd att de torkar ut?

  Jag vet personligen. Jag kunnat inte tvätta mitt extremt långa hår varannan dag. Det torkar extremt ut. Därför använder jag en sorts olja. Vilket är ditt hemliga recept!? <3 Tack på förhand för svaret <3

 3. Bullar från St Jacobs är de absolut bästa!
  Tänker ofta på dig i dessa tider. När vi träffades för några år sen, så pratade du mycket om att vara förberedd inför ev kriser i samhället. Om din medvetenhet kring detta. Då kändes det avlägset, nu är vi där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.