Att vara nöjd!

 

Alltsåååå – jag är ju ingen florist, men ändå?

Behövde en bukett till en fotografering, så jag kilade in på Blomsterpigan och handlade det jag kunde tänka mig skulle bli vackert ihop och sen freestylade jag bara, och resultatet blev ju nästan som om nån riktig gjort den? Och den lever ännu dessutom, trots att fotograferingen var i helgen.

Vädret just nu är så tråkigt att jag inte ens orkar kommentera det, första kullen av kaninungar är 8 veckor på söndag så det här är alltså sista veckan vi har dom hemma (så trist att skiljas från dom, men Babba tycker nog det ska bli väldigt skönt) och å andra sidan levererade Bosse 7 nya bebisar i söndags så de gjorde en fin övergång där. Än så länge är de ju bara små skrikande insekter, men nästa vecka kommer de börja bli ljuvliga! Tre svarta ser det ut som (eller mörka?), en helgul och tre bräckligt gul-vita blev det. Ska bli spännande att se vad det utvecklas till <3

Men annars?

Annars säger Ving att det är 38 dagar kvar till avresa till Grekland (iiiiii!), snart fyller Noah år och han önskar sig guldtänder och röda ballonger (rimligt) och under en och en halv månad besöker jag alltså både Grekland, Nice och Barcelona vilket känns nästan overkligt nu när det aprilsnöar och kroppen är så trött! efter en galet intensiv period på jobbet. Kan inte med ord beskriva hur underbart det ska bli.

Så; nu tar vi torsdag med snöblandat regn och jag kommer flera gånger om dag mumla trettioåttadagarkvar för att hålla ångan uppe.

Snart, snart där.

4 kommentarer till “Att vara nöjd!

  1. Åhhh, snälla….. lite mer fina kaninbilder här på bloggen innan de små flyttar vidare….

  2. Vilken härlig bukett !
    Noahs önskan om röda ballonger låter lite tricky tycker jag … ;);)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg