Att ha en lördag i mat!

 

Igår var det en lördag i matens tecken, så jag tänkte att ni kan ju följa med och se vad det var vi åt egentligen? Allt väldigt, väldigt gott. Tror nog inte vi lyckats klämma in så många favoriter på en och samma dag förut.

 

 

 

Starten blev frukost från Juicebaren –

en krämig smoothiebowl med allt gött man kan tänka sig i.

 

 

 

Sen begav vi oss mot Malmö!

Jag hade mitt vanliga resting bitch face, men lite ny färg på håret. Ganska diskret men det är ljusare nu, mer redo för vår och sommar? Lite sol på det så har jag ljusat upp det med minsta möjliga påverkan på håret.

 

 

Nästa stopp var Bao Bao i Malmö (ligger i Mitt Möllan för er som missat).

Livets mat om ni frågar mig; jag brukar beställa deras bao med tempuraräkor till lunch och ville så gärna att pojkarna skulle få smaka också. Bao Bao ligger dessutom i en food court så medan vi väntade på maten kunde jag kila över till andra sidan och fixa pojkarna varsin Bobbla.

 

 

Här var det fest!

Vi beställde in olika bao och olika dumplings och sen mumsade vi. Så gott var det tyckte alla att vi fick beställa in en omgång till. Älskar att ha barn som man kan ta till vilken restaurang som helst så provar de iallafall? Så himla skönt. Noah äter ju till och med ostron haha.

 

 

Men iallafall – efter maten blev det en Bobbla till och så glass från Köld.

Här är deras smakbricka ör dagen med skumma smaker (goda dock!). Det är jordgubb med peppar, sesam och honung, saltlakrits samt vanilj.

Sesam och honung var bäst.

 

 

Sen åkte vi hem igen och då fick man plats med fika;

nämligen det godaste killarna vet – små chokladmoussebakelser med hallon i från Gateau. Noah har önskat en sånhär fast som tårta i födelsedagspresent – dock görs de inte som tårta så jag antar att jag får be Gateau riktigt, riktigt snällt så kanske det går att ordna.

Men det var det!

Allt gott man kan komma på, fast på en och samma dag.

En matlördag att göra om, helt klart.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en lördag i mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.