Att ha somnat på spa.

 

Hej fredag!

Kanske en lika kul Swedbankfredag hos er som hos mig? Jag har ett rejält minussaldo på kontot bara sådär och var pengarna tagit vägen är lite oklart, men nån form av systemuppdatering sägs det. Jag vet inte, jag. Brukar finnas back up att rulla tillbaka till? Men skit samma – pengarna kommer väl tillbaka förr eller senare, heh. Får man ju hoppas.

Men iallafall – igår var det dags för Saltan och det blev också mycket tydligt exakt hur mycket den här mamman behöver semester. Jag. Är. Så. Trött.

Jag är så trött att jag gäspade mig igenom ett glas vitt och en pokebowl och sen…

 

 

Efter en halvtimme i en sånhär varm pool somnade jag som en sten i en av de där vilstolarna/sängarna de har med utsikt över havet. Smack sa det bara så låg jag där som en sjöstjärna och småsnarkade trots att klockan bara var sju på kvällen, och visst är jag ingen nattuggla men till klockan 19 brukar jag ju hålla mig vaken iallafall? Sen hem, somna halv nio och sova som en stock till klockan ringde. Då är man verkligen vid full vigör.

Men som sagt; bara en vecka till sen får jag min vila. Barcelona verkar vara lite risky i väderprognosen just nu, det kan bli allt från spöregn och åskväder till strålande sol och 21 grader i skuggan så än så länge aningen svårt att planera eftersom det skiftar varje dag. Svårt när man ska planera en fotografering, men det ger väl sig när vi kommer närmare. Grekland däremot? Inga överraskningar där; det lovas svinvarmt och soligt. Kan inte önska mer.

Men nu ska jag samla ihop mig för fredagskväll här, och imorgon är det dags för en tripp till Danmark tror jag? Om nu Swedbank skakat fram allas pengar igen, vill säga.

Ha en fin fredagskväll, vänner!

<3

 

1 kommentar till “Att ha somnat på spa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg