Att vara hemma efter en tur.

 

 

Och så var man hemma igen, efter en dygnstur i sin gamla hemstad!

Ja, jag var i Helsingborg igår till idag och vandrade på gator och mindes och tog båten över till Helsingör för en Valborgslördag och njöt nåt otroligt av vårvädret – men mer om det sen! Har en massa bilder.

Nu är jag som sagt hemma igen och gullar kaninbebisar och blåser upp ballonger och lägger fram paket – för idag ska Noah sjuårsfiras och det ska såklart göras med både guldsjua och spidermanvimplar och pannkakstårta och paket och allt annat man nu kan tänka sig. Jag letade förgäves efter saker med krabbor på men det var fullkomligt lönlöst (finns ett hål på marknaden om nu någon av er känner entreprenörsandan; man kan inte hitta en enda jävla partykrabba nånstans – i shit you not) så nu dinglar här istället en kräftpinata i dörröppningen och på hans stol hänger en svinläskig kräftgummimask som han kommer skrämma livet ur mig med senare. Jag hoppas att han kommer ha f e s t idag iallafall.

Så nu måste jag logga ut och springa ner för att hämta pannkakstårtan, men lovar att vara tillbaka snart igen med uppdatering från Helsingborg och Helsingör.

Ha en fin söndag, vänner!

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.