Att varva hav med pool.

 

 

Vi varvar hav med pool – förmiddagen på stranden och eftermiddagen vid egna poolen.

Jag väljer alltid strand om det är upp till mig, och pojkarna väljer alltid pool – så att dela på det känns rättvist. Återigen; jag tycker verkligen om det avskilda man får här MEN jag måste säga att hotellet inte alls är som det har varit? Eller ja; själva hotellet är precis som det alltid varit men maten är inte alls bra längre. De som brukade ha helt fantastisk mat har nu saker jag inte ens kan försöka klura ut vad det är, och jag saknar god mat nåt så otroligt. Tack och lov har de ett jättestort efterrättsbord att plocka från som är riktigt bra (iallafall om man frågar Noah och Leo) och på frukosten får jag tjock, fluffig grekisk yoghurt så det är ju fint. Men annars? Nej. Bara konstig mat utan smak, och i grytor märkta typ bara ”pork” eller ”beef” eller ”vegan” men noll mer beskrivning än så.

Idag har vi åkt båt i nästan sju timmar; jag chartrade en katamaran eftersom varför inte – och det känns i kroppen nu; hela sängen gungar av fantomen-vågor och min kropp tycks tro att den fortfarande är kvar på båten. Kanske är det bara de där jäkla kristallerna? Men oavsett; jag ligger här med hittepågung, Noah värmer upp sig med ett varmt bad efter att ha kvällsbadat i poolen och Leo sitter uppkrupen med benen under sig och redigerar tiktok-videos med koncentrerad min. Snart ska vi sitta bredvid varann och se del två av Sagan om Ringen eftersom det har blivit lite av en kvällstradition att se en halvtimme innan vi släcker för att somna.

Vi har det fint här, allihop <3

 

4 kommentarer till “Att varva hav med pool.

  1. Inte trevligt att höra med maten, men tyvärr inte okänt. Tyvärr hade en vän samma upplevelse som du och lite mer med Resort. Det är viktigt att du har haft det bra. Bilderna talar för sig själva <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg