Att ha sommarklänning och bara ben.

 

Att slippa klä på sig – det är det bästa.

Att bara behöver dra på ett plagg och sen vara klar, inte behöva oroa sig för vind eller att frysa eller att man måste ha en massa lager. På sommaren är ju klänning oslagbart tycker jag (denna är från &otherstories) och om det går får gärna alla sommarmånader spenderas i klänning; bara olika snitt och olika stil beroende på tillfälle.

Inatt drömde jag en mardröm att jag hade varit tvungen att sälja Drömmen och att den skulle tas över av de nya köparna nu vid månadsskiftet. Fy satan vad hemskt. Men det var tack och lov bara en mardröm; Drömmen är fortfarande mitt och inte sålt nånstans och i sommar blir det mer tid där än förra sommaren. Nu blev ju april ingen öppningsmånad på grund av rekordkallt – det var ju nattfrost in till maj i år, och sen har det varit resa non stopp. Men första lediga helgen jag har så öppnas det upp, och sen ska varannan sommarvecka spenderas där med Västkusten som kortare undantag.

Jag är glad att vi reste så mycket i Maj dock; sommaren blev liksom 2-3 veckor längre på nåt vis? Startades tidigare. Plus att det behövdes, jag hade nog inte kunnat jobba två veckor till utan att typ implodera tror jag. Så lite andrum var nödvändigt.

Men nu; åter till pool och pojkar!

Ses alldeles snart igen.

3 kommentarer till “Att ha sommarklänning och bara ben.

  1. Dessa bilder är så underbara, allt passar här <3 Kläder, arkitektur, en sann sommardröm <3 Kick mardröm, och step in din dröm. Även om det innebär att investera lite mer tid. Jag blir glad om du visar dina gamla rosor igen. Det är en sån mysig hörna som man ska ha kvar. En plats som verkligen är en dröm <3

  2. Jag har också återkommande drömmar om att vi har sålt vårt älskade hus och flyttat in i någon sketen lya, ibland på andra sidan gatan så att jag fortfarande ser huset dagligen. I drömmen får jag alltid panik och undrar vad fan jag har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg