Att ha haft en mardröms-hemresa.

 

Alltså.

Ni som följer mig på Instagram vet redan, men HERREGUD vilken hemresa vi fick i söndags. Helvetesresan nummer ett.

Jag hade nämligen lyckats bli matförgiftad – lite oklart av vad, jag misstänker en glass – och det slog till ungefär 30 minuter efter att vi ankommit till flygplatsen i Grekland. Så helt plötsligt börjar jag kräkas som en kalv var tjugonde minut, och ni kan ju tänka er mardrömmen att ha det på en flygplats? Det är alltid kö till toaletterna så de kunde jag bara använda kanske var fjärde gång – så resten av tiden fick jag stå lite halvgömt och kräkas publikt i en freaking påse när andan föll på så att säga.

Jag spydde oavbrutet var tjugonde minut i ungefär 6,5 timme. Jag kräktes alltså innan säkerhetskontrollen, efter säkerhetskontrollen, i väntan på gaten, i väntan på att boarda, i väntan på bussen som skulle ta oss till planet och PÅ planet (jag sa till en steward direkt att jag var matförgiftad så han kunde komma med ett lass påsar på en gång tack), och det slutade inte förrän ungefär 45 minuter innan vi landade.

 

 

Fy fan.

Stackars Leo var en sån jäkla hjälte och klappade på mig och agerade hävstång sisådär 3 timmar in när man bara inte har någonting kvar och liksom bara krampar, och sen rasslade jag in med barnen i en taxi, la mig i baksätet och somnade med huvudet på Noah tills vi var framme hemma.

(Sen var jag dum nog att känna mig helt okej där på måndagen efter 4 timmars sömn, drog in till kontoret bara för att vid lunch börja få frossa och feber – så det var hem igen och vila upp sig).

Det var nog topp ett värsta resväg hittills tror jag? Dock var jag i mina kräkkramper OTROLIGT tacksam att det var just kräkningar jag hade – aningen svårare att poopa i en påse känner jag. Usch. Men ja; nu har jag legat lite utslagen i måndags och igår, men idag är det bättre. Och himla tur det för imorgon bär det av igen – den här gången till Nice! Även om jag måste tillstå att tanken på att resa just nu inte är lika lockande som i vanliga fall.

Världens mest oglammiga hemresa avklarad iallafall.

Alltid nåt, haha.

11 kommentarer till “Att ha haft en mardröms-hemresa.

 1. Fy fasen, det lät verkligen inte kul! Jag tror att det till och med slår min kompis som upptäckte att hon hade mask i magen på en långflygning från Sydamerika.

 2. Hur vet man om det var matförgiftning? Kan det ha varit ”vanlig magsjuka”?? Skönt att det är över!!

 3. Härlig att höra du mår bättre <3 Matförgiftning är verkligen obehagligt. Krya på dig. Helt underbara bilder <3

 4. Usch… Var med om ungefär detsamma i min ungdom då jag flög hem från Israel. Magsjuka (från båda håll…) så jag tillbringade större delen av resan på toaletten… 🙂
  Mvh
  Josefine

 5. Vilken mardröm! Jag led verkligen med dig när jag såg din Instagrampostning!

  Tänkte på en sak. Vore det inte ett bättre namn på din blogg med ett ”Att INTE vara någons fru”? Eller nåt helt nytt kanske? ”Att vara någons x-fru” låter lite… Det kanske bara är jag men jag får upp bilder i huvudet av en stalker x-fru. Haha! Förlåt! 🙂 Du har ju så klart vilket namn du vill, men jag tänker lite nytt liv, nytt namn på bloggen. Typ så. 🙂

  1. Äh det var enkelt, lätt som domännamn och jag behöver inte göra om allt. Inte så noga 🙂

   1. Haha, jag har aldrig gillat namnet på din blogg! Och nu ännu mindre. Minst sagt en negativ klang på det hela. Tycker också du borde tänka lite nytt där. Bloggen är ju en business, så lite noga måste det väl vara?

    1. Namnet var ju från början ett strategiskt val, för att uppnå just det du skriver 🙂 jag är bekväm med både gamla och nya namnet, det är tillräckligt för mig.

 6. Hej Emma,

  Jag funderar på det här med Bosses bebisar! Känns som att utflytt kanske börjar närma sig? Om det finns möjlighet skulle jag gärna vilja köpa (tinga?) 2 töser? Hör av mig per mail igen! Kram.

 7. Har också blivit matförgiftad innan hemresan. Började må illa på transferbussen. Sen var jag som en trasig tub majonnäs hela vägen hem! Som tur var slapp jag med nöd och näppe undkomma att skita på mig på flyget. Hemskt!! Man är ju så ynklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg