Att snart ha midsommar.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR LINDEX

 

 

Snart är det midsommar – och en lite annorlunda midsommar i år för jag har inte barnen, och det är såklart ett helt nytt sätt att förhålla sig till midsommar på. Förhoppningsvis kommer jag vara i Drömmen i vilket fall, och midsommar ska såklart firas eftersom det är en av mina favorithögtider.

Älskar blomsterplockningen, gemenskapen, att laga midsommarmat och alla traditioner som hör till. Och att bära midsommarklänning, såklart!

 

 

Den här från Lindex tycket jag var så otroligt fin! Vit och mjuk och böljande och generös, perfekt Smålands-midsommarklänning (finns HÄR).

Det blir ju en annorlunda sommar över lag i år, med barnen varannan vecka. Förra året hade vi två gemensamma veckor tror jag, men i år så är det svårt att få ihop med semestern, så vi delar på det så att barnen får prick hela sommaren ledig medan vi själva typ bara har ledigt när vi har barnen. Jag kommer arbeta från Småland två veckor i juli vilket då ger mig 4 veckor i Drömmen i ett svep (med avbrott för att köra och hämta/lämna barnen då förstås), och så har jag lovat Noah att vi ska försöka hinna med Västkusten också på nåt sätt. Det var alldeles för längesen och jag har en längtan efter krabbor och västkustluft, jag också. Leo ska på scoutläger, det ska hinnas med Västkusten och så ska 1 månad minst spenderas i Drömmen – ungefär så långt har vi kommit i sommarplaneringen.

Så nu är det vad; runt en månad kvar till skolavslutning? Sen börjar sommaren för oss allihop.

 

 

 

9 kommentarer till “Att snart ha midsommar.

  1. Inte för att förstöra din planering men det är knappt två veckor till skolavslutning… Satte själv kaffet i halsen i morse när jag bläddrade i kalendern. Nu har jag sån tur att jag har barnets mormor och morfar på armlängds avstånd så en sommarlovsvecka hos dem bokades pronto.

      1. Jag har med undrat de senaste veckorna och känt att jag inte hängt med. Trodde jag var en hängiven följare sedan, er Gotlands resa för länge länge sen. Hur långt ska vi scrolla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg