Att ha ätit fantastiskt gott.

 

 

Sista dagen i Grekland var vi trötta på den (som jag redan sagt ganska usla) buffén som hotellet hade, och tog istället en taxi in till Lardos för att förhoppningsvis bli riktigt mätta, och för att se någonting nytt.

Och det var en fullträff kan jag säga!

 

 

 

Il Gelso var en liten italiensk pärla precis vid huvudgatan –

så där kunde vi sitta och äta fantastisk pizza och titta på folk, och precis bredvid fanns världens sötaste lilla bageri där man kunde handla hemmalagade godsaker av en kvinna man spontant mest ville krama.

 

 

Vi hade sådan tur att det var nån slags grekisk afton i Lardos, så hela staden var ute på gatorna och det var folkfest i ett virrvarr av ballonger, friterade godsaker, hundar, barn, turister och lokalbefolkning. Jag sa spontant Jag vill bo här! och pojkarna höll med, men vi kunde inte riktigt klura ut hur det skulle fungera rent praktiskt så det fick läggas på hyllan tills vi löst den biten.

Men ja; är du på Rhodos och i närheten av Lardos så ÅK DIT! Åk dit och ät på Il Gelso och få ett avbrott från hotellmaten om du behöver. Själv funderar jag på om man inte borde boka Lardos nästa gång istället 🙂

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ätit fantastiskt gott.

  1. Ser fantastiskt ut 🙂 Vem/vilka reser du med? Har du träffat ngn ny? Är det kompisar? Eller du kanske reser själv? Jaaa, jag är nyfiken hahha 🙂

  2. Superflott foton, intryck, minnen. Det har verkligen italiensk flair. Du kan känna atmosfären och värma av människors 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *