Att ha haft djurparken för sig själv!

VISTELSEN VAR EN PRESSINBJUDAN

 

 

Vi hade en sååå häftig upplevelse i helgen!

Jag fick en pressinbjudan från Skånes Djurpark att komma och bo en natt i deras Wild Lodge; det är liksom som tältstugor (glamping på hög nivå) placerade mitt i kronhjortshägnet så du har kronhjortarna prick utanför och sover över där i parken i din lilla tältstuga. Vi har ju testat deras Camp där man sover i större tipitält nästan, men detta är deras nyhet och är alltså mer stuga än tält (fast det är ett tält haha, svårt att förklara kanske).

 

 

Såhär ser de ut!

Så kan man öppna upp hela långsidan mot kronhjortarna och se dom beta där ute.

 

 

Först var det incheckning och inspektion;

för pojkarna är det ju såklart världens äventyr att sova över i ett stort tält mitt i djurparken – och för mig också.

Sen väntade det bästa!

 

 

 

Visade sig att när man bor på Wild Lodge så har man liksom djurparken för sig själv?

Man checkar in när parken är stängd för andra, och sen får man ströva fritt hur mycket man vill – helt ensamma. Det kändes nästan förbjudet att gå in till getterna utan en själ i sikte, hälsa på rävarna och ta trädgångbron och leta efter älgarna utan att se en enda besökare. Det är bara du och de andra som hyr stugor, och eftersom parken är så stor och stugorna inte jättemånga så ser man inte varann.

Så du är helt själv och allt är öppet (utom traktorbanan) så det kändes som om vi hade abonnerat stället. Galet. Har aldrig upplevt Skånes Djurpark så som man fick en chans att uppleva det nu. Helt fantastiskt, och om du frågar mig är det DET som är själva selling pointen med att boka in sig på Wild Lodge – visst är stugorna häftiga och visst är det ett äventyr, men det riktiga äventyret är timmarna parken är bara er och ni får vara 100% ifred och njuta.

Sen fick man vara med på matningsexpedition och en massa andra saker – men det tar vi i ett annat inlägg, för nu skiner solen och stranden kallar <3 Ses snart igen!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg