I annonssamarbete med HITACHI ENERGY

Att kombinera värdegrunder med karriär.

REKLAM FÖR HITACHI ENERGY

 

 

 

 

Jag har skrivit om det förr; att välja arbetsgivare är precis lika viktigt som att välja jobb.

Du spenderar mer tid på ditt arbete än hemma, och då ska det kännas bra i magen och det ska stämma: det som är du och det som är de värderingar som finns på din arbetsplats. Just värdegrunder är något Hitachi Energy arbetar mycket med, förutom att skapa teknik som hjälper hållbar energi (och få energi till områden som behöver den mest) är en av deras grundpelare precis det där. Värdegrunder.

Man säger att 2030 kommer behovet av ingenjörer vara dubbelt så stort som antalet det finns, vilket gör den marknaden till de arbetssökandes marknad. Så är du i den genren – ta en titt på Hitachi Energy! Där har du chansen att göra gott, inte bara gå till jobbet. Att arbeta med att göra grön och hållbar elektricitet tillgängligt till områden som verkligen behöver den känns som något jag själv gärna skulle syssla med, om jag nu hade den bakgrunden. Att kombinera omtanke om miljön med teknik, och att hålla fast i den där pionjärsandan är något Hitachi själv är stolta över att de gör.

Mer om Hitachi Energy kan du läsa HÄR.

Kanske hittar du där precis vad du själv värdesätter i en karriär.

Reklam HITACHI ENERGY

3 kommentarer till “Att kombinera värdegrunder med karriär.

  1. Förnybar energi är viktigare än någonsin. Den globala uppvärmningen går extremt framåt. Det är viktigt att känna människor som vill bli ingenjörer. Som alltid passar dina bilder perfekt till innehållet. Tack för detta spännande ämnen <3

    1. Säg att du har 8 h arbetsdag, 1 h pendling. 9 h per dag rör jobbet. Sen hem och ha ungefär 6 h med familjen (kanske 3 med barnen eftersom de somnar tidigare). Jag som dessutom har 2,5 h pendling per dag spenderar ännu mer 🙂 (Jag menar alltså vaken tid)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg