Att ha sommarfladder.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK TILL KAPPAHL OCH MQ

 

 

Hur mycket jag än måste erkänna att jag börjat snegla på höstmodet som poppar upp, så är det ju något så fantastiskt skönt med sommarmode! Ingen annan tid får vi vara så tunna och fladdriga och lediga som under sommaren. Och bara det att kunna dra på sig ett par byxor ovanpå baddräkten och vara good to go kommer jag sakna nåt enormt sen när hösten kommer. Men, då får vi ju å andra sidan cashmere och tights och mjuka tröjor och pilé. Så allt har sin charm.

Baddräkten på bilderna köpte jag i Barcelona och den är nästan som en tavla litegrann? Eller en gammal gardin eller en tjock gammal bordsduk? Älskar den iallafall. Och så byxorna som är mina allra bästa sommarbyxor – helt perfekta i modellen med lösare överdel och kortare ben – de finns HÄR (<-reklamlänk Kappahl) och är ett supertips om du vill känna dig lite retreat-arbetande och fladdrig. Dessutom i bomull så blir inte så skrynkliga. Solhatten hittade jag på MQ i Ystad innan vi åkte hit, hittade den online HÄR (<- reklamlänk MQ).

Men nu! Nu ska jag gå ut och måla fönster, inte iklädd det där utan istället försvarets långkalsonger.

Det är fint, det också.

 

1 kommentar till “Att ha sommarfladder.

  1. Höstmodet är alltid välkommet <3 Älskar färgen på baddräkten som passar riktigt bra till byxorna. Jag trodde först att det skulle vara en blus eller skjorta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg