Att hitta smultronställen.

 

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR TILL MANTLE & AFOUND

 

 

 

Alltså – fasiken vad skönt det är med T I D?!

Tid är nog det vi alla önskar oss rikare på? Det är så vansinnigt skönt att känna att man inte behöver hinna, tiden finns där liksom ändå. Dagarna är så långa att det gör inget att klockan är 8 på kvällen när man hittar smultronställen och äter auberginekaka – det är liksom ljust och varmt och mjukt ute ändå.

Så vips är dagen nästan 3 h längre på något vis?

Jag är nästan amazed över hur mycket vi faktiskt gör här. Att tiden finns att fiska på kvällen, vattna på morgonen, leta smultronställen, fotografera, gå på loppis, bada. Och det är aldrig stressigt som sagt, det bara görs för att tiden finns. Ett helt annat liv dessa veckor med ledighet och sommar och sol, och även de dagar det inte är ledigt finns kvällarna där nästan ändlöst ljusa och det blir inte skymning-skymning förrän man i vilket fall är redo att krypa till kojs.

Kanske är det just tid som är meningen med livet.

 

 

 

Det är SÅ många som frågat om mina hängslebyxor i linne – jag köpte dessa i en liten butik för längesen, men de är ju tidlösa och jag lyckades leta upp dom till er!

De vita hittas HÄR (reklamlänk) och de blå hittas HÄR (reklamlänk) och nu är båda på 59% rabatt! Kepsen, som jag älskar haha, hittas HÄR (reklamlänk). Byxorna har fina små träknappar så du kan justera hur högt eller lågt du vill ha modellen och fickor, och de är normala i storlek men rymliga i modellen vilket de ska vara tycker jag – så ta din vanliga storlek.

Men iallafall; tid.

Dagarna blir ju kortare sen och tiden kommer krympa med dagen, men vi får väl fokusera på att göra den så värdefull det bara går även om den känns snävare.

Ännu är jag inte redo att släppa taget om ljuset, iallafall.

reklamlänkar MANTLE & AFOUND

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att hitta smultronställen.

  1. Ja absolut!

   Ordningen är såhär:

   1. Tvätt
   2. Toner (om man vill)
   3. Serum
   4. Dagcreme/nattcreme
   5. SPF (om det inte finns i dagcremen)

   Så serum tar du alltid innan själva cremen – oavsett om det är ögonserum, vanligt serum eller vad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.