Att ha sommar-bilder.

 

Alltså.

Grill och kallt vitt vin och linnegardiner och jordgubbstårta. Är inte det sommar, så säg? Såna bilder som även sitter fast i mig, inte bara digitalt, när man sen ser tillbaka. Och när vädret försvinner och det inte alls känns sommar längre, fast det egentligen är.

Alla har livet här. Katten, som är ute hela nätterna och kommer in på morgonen för att äta och sen sover som en stock inne några timmar innan hos ska ut igen. Hundarna som strövar lojt i trädgården och går in och ut genom öppen dörr som de önskar. Kaninerna som tuggar färskt gräs och äppelkvistar i skuggan. Pojkarna som lärt sig jigga och följer med mig ner varje kväll för att fiska (och Noah som fått sin första ”matfisk!!!” alltså stor nog att äta och som är så stolt att han spricker). Och så jag; som får baka tårtor och vara här och gräva i rabatterna och njuta.

Jag kan inte, ärligt talat, tänka mig något bättre.

4 kommentarer till “Att ha sommar-bilder.

  1. Så alla upplevde sin sommar på sitt sätt. Det här är små saker som helt enkelt är vackrast. Helt underbara bilder <3

  2. Underbart!
    Du är fantastisk på att fånga känslor och upplevelser både i dina ord och i dina bilder. Älskar att läsa dina texter, så stort tack för att du delar det med oss läsare!

  3. Efter en hektisk sommar med massa jobb har jag nu suttit och läst ikapp bloggen till början på juni. Jag är alldeles varm av dina fina bilder. De är helt fantastiska ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg