Att snart vara back to work!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR LINDEX

 

Gaaaah tänk att det snart är slut?! Med ledighetandet?!

Är inte alls särskilt i fas men tänker som oftast att det kommer bli bra ändå. Om man ska fokusera på det positiva så ska det bli skönt med rutiner igen? Rutiner och att boa hemma (kommer alltid på hösten) och såklart höstmodet då. Inte vintermodet, vintermodet är värdelöst och består enbart i att rulla in sig i så mycket varmt man bara kan och endast ha ögonen som sticker ut bland halsdukar mössor och dun, men HÖSTmodet. Det är fint, det. Piléjackor och halsdukar och kavajer och jeans och höstskor och stickade klänningar – mmmm.

Eller som på bilderna; sensommar/höst när den är som bäst enligt mig. Jeans (mina HÄR <- reklamlänk), med LINNE <- reklamlänk och så en kavaj i underbart grönt HÄR <- reklamlänk. (Kavajen är riktigt oversized i sig själv så du behöver inte gå upp en storlek, jeansen är normala med mycket stretch – jag har klippt av dom bara som jag alltid gör för att de ska vara i rätt längd). Kepsen är NewYorker och solglasögon Gucci.

Hur går det för er? Är ni klara med semestern? Är ni i fas med att vara tillbaka? Mår ni okej över skiftningen som kommer från ledig till inte?

Jag tror ju på att vara snäll mot sig själv nu, att göra så mycket mjuka saker man bara kan och mest se till att ge sig själv rum att anpassa sig till det nya. Det ska jag försöka iallafall, hur mycket jag än känner mig ur fas.

Det kommer bli en fin övergång tillslut ändå, jag vet ju det.

 

4 kommentarer till “Att snart vara back to work!

  1. Tillbaks på jobbet, och eftersom det är molningt i dag, så känns det ändå helt ok. Men fyttirackarn vad jag inte är färdig med sommaren ännu. Hoppas att det kommer fler sol och bad dagar.

  2. Första dagen idag! Känns sisådär men pepp ändå liksom 😅 man får vara snäll mot sig själv o andra 🌸

  3. Oh no 🙈 Hur tiden går så snabbt. Jag tror att du hade en perfekt tid. Äntligen kunde du fortsätta din dröm. Tack för en episk sommar med spännande bilder. Du wrapped mig i din dröm. Nu kommer vardagen tillbaka för dig och ditt jobb. Nu är det jag som ska åka på semester 😉 Tusen, tusen tack för allt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg