Att ha en Ingrid!

 

Och så kom helgen när Noah ÄNTLIGEN skulle få sin Ingrid!

Han har längtat hur länge som helst efter den ödlan och det tog honom inte lång tid på mässan att hitta och förälska sig i ödlan som alltså redan på förhand döpts till Ingrid. Fantastiskt namn om ni frågar mig.

Men iallafall; såhär såg jag ut!

Klänning som är reafynd (blå är slut ser jag men finns i brunt), sneakers och keps.

 

 

Det var varmt och fuktigt i Malmö, och inne på mässan nästan olidligt men skit i det – vi lyckades med uppdraget att hitta vad vi sökte <3

 

 

Väl hemma byggdes terrariet upp och pyntades, och sen gick vi till den nya thairestaurangen för att låta Ingrid vila lite och för att själv fylla på depåerna. Det var OTROLIGT gott! Jag åt först sommarrullar och sen stekta äggnudlar med räkor och det var fantastiskt (har haft en nudelperiod sen i somras).

Och idag har vi fortsatt med den goda maten och med att ha söndag men det får vi ta i ett annat inlägg för nu ska vi samlas i soffan och se Pet Detective (Jim C har introducerats här hemma och pojkarna tycker att han är lika hysteriskt rolig som jag själv tyckte när jag var ung).

Ha en fin söndag så länge <3

 

2 kommentarer till “Att ha en Ingrid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg