Att ha en liten college-unge!

 

Åh vad jag älskar det amerikanska college-modet!

Så glad att det kommit hit i år, och att det är så lätt att få tag i. Jag tycker om alla collegetröjor och varsityjackor (har ju en själv som ni kanske minns) och nu hittade jag även två perfekta varsity-jackor åt pojkarna på Zara! Noah har denna och Leo denna, och de är så himla fina i dom. Tycker Noah ser ut som en liten roddare i ett college-lag med sin frisyr och sina patches <3

Vi hade en så fantastisk fin vecka förra veckan, och avslutade den med en helg där vi hann med både torskfiske och Pinchos. Just torskfisket var lite skralt nu men Noah lyckades dra upp en sill och en liten torsk iallafall, och Leo som inte alls är lika inbiten gjorde ett försök och mer kan man inte begära av en pre teen haha. Nu är det tomt i lägenheten och det är alltid svårt såklart (jag har det alltid värst första dagen och sen blir det gradvis bättre) men jag hinner med saker som är skönt att ha ur vägen tills de kommer nästa gång, så man kan fokusera 100% på dom.

I veckan väntas jobb och lite mer jobb, ett återbesök på vårdcentralen, att rensa garderoberna, att fota ett samarbete, att göra en storstädning (zzz) och att, mycket roligare, besöka YSB för lite dagspa! Ooooh det ska bli skönt må ni tro.

Men ja, det är mina planer för veckan. Alldeles vardagligt, men fint ändå.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha en liten college-unge!

 1. Jättebra att höra att din fiskertrip var episk, grattis Noah till sill och torsk. Så gullig bilder 🤩

  Ja, jag älskar collegemode också. Jag besök ett fint amerikanskt college.
  Den här mode och campuslivet, det är bara så unikt, du kan inte beskriva det, du måste uppleva det.

  Ändå är universitetslivet inte lätt som det har sett på filmer, du är under konstant press ( power, power).

  Jag bodde på ”on campus” och var i en idrottsförening (rullstolshockey). Tiden kring jul och halloween var särskilt populär. Vi hade en uni-kollektioner av jultröjor eller pyjamas på den tiden.. Så ja, jag håller med dig, modet är bara underbart 😍

  Jag önskar dig en superbra arbetsvecka och lycka till på vårdcentralen 🍀❤️

  1. Hahaha nä de bor med mig. Min exman ska inte behöva vara ansvarig för djur JAG bestämmer att skaffa 🙂 det är ju det som är typ vitsen med att skilja sig, att inte längre vara ansvarig för varandra så 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *